Kasım Şe
Decapat
Daha fazla
Formatla bir ilgisi yok faydası olmaz sorununuz donanımsal muhtemelenMerhabalar, ne yaptıysam sorunun çözümünü bulamadım ekran fotoğrafında paylaştığım gibi böyle takılıp kalıyor. Format atıyorum tekrar aynı sorunda kalıyor.
Donanımsal dan kastınız nedir ssd takılıydı söktüm hdd takdım gene aynı problemdeFormatla bir ilgisi yok faydası olmaz sorununuz donanımsal muhtemelen
ssd takılıydı söktüm hdd takdım gene aynı problemdeFormatta açılma biraz uzun sürer ama eğer hiç açılmıyor ise HDD veya SSD'yi kontrol etmelisin.
Donanımsaldan kastınız nedir SSD takılıydı söktüm HDD takdım gene aynı problemde.
SSD takılıydı söktüm HDD takdım gene aynı problemde.
Donanımsaldan kastınız nedir SSD takılıydı söktüm HDD takdım gene aynı problemde.
SSD takılıydı söktüm HDD takdım gene aynı problemde.
RAM'lar falan sağlam mıdır?
Ekran kartını vs çıkar tek tek dene sorunu tespit edelimTek RAM var zaten 8 GB slot yeri değiştiriyorum gene donma problemi yaşıyor yükleniyor ekranında kalıyor şimdi farklı bir HDD takdım gene aynı problem
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.