Çözüldü Windows yüklemeyi tamamlayamadı hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

saruhannnnnn

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, öncelikle bilgisayarın hatası: Windows yükle Windows yüklemeyi tamamlayamadı bu bilgisayara Windows yüklemek için yükleme işlemini yeniden başlatın yazıyor markası: Windows 8.1 Casper'in.

Ayrıca format falan atmadım veya herhangi bir elektrik kesilmesi olmadı yardımlarınızı bekliyorum.

BIOS boot ayarlarında işletim sistemi Windows 8 olmalı.

Boot ayarları böyle. Dostum bir daha bilgisayarcıya git miyim bana yardımcı olur musun?
16628116894575903316155729227578.jpg

Peki hocam şu an PC'deki her şey silinmiş mi?
Hayır duruyor ama ulaşamıyorsunuz. Windows yükleme ekranında, C diskini silmeden seçip direkt yükle dediğinizde, eski dosyalarınız "Windows.old" adlı bir klasöre taşınacak.

Çözüm
Teşekkür ederim hocam.

Hayır duruyor ama ulaşamıyorsunuz. Windows yükleme ekranında, C diskini silmeden seçip direkt yükle dediğinizde, eski dosyalarınız "Windows.old" adlı bir klasöre taşınacak.

Teşekkür ederim hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı