Windows yüklenme animasyonundan sonra siyah ekran hatası

Aynı USB ile başka bilgisayarada Win 10 kurmuştum hiç sıkıntı çıkmadı.
  1. Bilgisayarı yeniden başlatın ve açılışta seri bir şekilde F8 tuşuna basarak Güvenli moda geçiş yapın.
  2. DDU ile ekran kartı sürücüsünü kaldırın.
  3. Ekran kartı sürücüsünün güncel sürümünü veya güncelden bir önceki sürümünü kurun.
  4. Bilgisayarı normal bir şekilde çalıştırın.

1. Bilgisayarı yeniden başlatın ve açılışta seri bir şekilde F8 tuşuna basarak Güvenli moda geçiş yapın.
  3. Ekran kartı sürücüsünün güncel sürümü veya güncelden bir önceki sürümünü kurun.
Hemen deniyorum.
  3. Ekran kartı sürücüsünün güncel sürümünü veya güncelden bir önceki sürümünü kurun.
Güvenli mod açılmıyor f8i denediğimde tuşa bastığımda tepki vermiyor sanırım algılamıyor. Başlangıç onarıma girip denediğimde ise yine tuşu algılamıyor
Güvenli moda sonunda girdim ddu ile driveri kaldırdım ve bilgisayar açıldı yani sorunu bulduk ekran kartı driverı sorun yaratıyor.
Ama hangi sürücü yüklersem yükliyeyimtam yüklerken siyah ekran tekrar geliyor en son sürücüyü yükledim siyah ekran verdi, 20.4.2 yi yükledim tekrardan siyah ekran verdi.
DDU ile sürücüyü kaldırıp 20.4.2 sürücüsünü kurun.
Başka hangi driveri kursam hata almam?
@Furkan17TR Yardımcı olur musun?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı