Windows yüklerken SSD algılanmıyor

Maslany

Hectopat
Daha fazla  
Eski laptopuma SSD taktım. Temiz şekilde Windows 11 Pro kurdum çalıştı açıldı ama klavye çalışmıyordu. Kasayı söküp soketi tam oturttum klavyesi çalıştı ama bu defa da SSD görmüyor. Sorunum şu BIOS'a da giremiyorum. F2 tuşuna bastığımda direk Windows kurulumuna geçiyor. SSD görmediği içinde Windows'u başlatıp da açamıyorum. Intel RST sürücüsü ekledim onunla da bulamadı diski. Eski hard diski taktım gene görmedi. Windows 11 Windows 10 da denedim görmüyor. BIOS'a da giremiyorum nasıl şekilde çözebilirim bu sorunu acaba?

Eski laptopuma SSD taktım. Temiz şekilde Windows 11 Pro kurdum çalıştı açıldı ama klavye çalışmıyordu. Kasayı söküp soketi tam oturttum klavyesi çalıştı ama bu defada SSD görmüyor. Sorunum şu biosada giremiyorum F2 tuşuna bastığımda direk Windows kurulumuna geçiyor. SSD görmediği içinde Windows'u başlatıpta açamıyorum. Intel RST sürücüsü ekledim onlada bulamadı diski. Eski hard diski taktım gene görmedi. Windows 11 Windows 10 da denedim görmüyor. Biosada giremiyorum nasıl şekilde çözebilirim bu sorunu acaba?

Laptop modeli nedir?

Hayır giremiyorum.

BIOS menüsüne erişmek için F2'ye basmak işe yaramayabilir, ancak CTRL+alt+del'e basmak başlatma işlemini duraklatır ve ardından BIOS menüsüne erişmek için F2 tuşuna basmanıza izin verir. Önce sadece F2'yi kullanmayı denemelisiniz, ancak işe yaramazsa, önce yeniden başlatın ve üç tuşlu işlemi deneyin.
Bu çözümü dener misin?

BIOS menüsüne erişmek için F2'ye basmak işe yaramayabilir, ancak CTRL+alt+del'e basmak başlatma işlemini duraklatır ve ardından BIOS menüsüne erişmek için F2 tuşuna basmanıza izin verir. Önce sadece F2'yi kullanmayı denemelisiniz, ancak işe yaramazsa, önce yeniden başlatın ve üç tuşlu işlemi deneyin.
Bu çözümü dener misin?
Duraksatıyor ama açmıyor. ctrl alt del bırakınca f2 basınca bir süre sonra windows kurmaya yönlendiriyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı