Windows yüklü sistemde Ubuntu nasıl kaldırılır?

Hocam daha ayrıntılı anlatır mısınız? Bilmiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu video yardımcı olacaktır.

Dosya Ekleri

• resim_2024-08-16_195328777.png
    resim_2024-08-16_195328777.png
    731,6 KB · Görüntüleme: 20
Hocam şimdi ne ypamam lazım?
Görsel hiç beklemediğim bir şekilde açıkçası... Ben de diskin yanına kurdum fakat işletim sistemi açık açık C'de de olsa birbirinden ayrıydı, belliydi ve silebiliyordum. @Bayram Tempest yapılabilecek bir sey var mıdır?

Görsel hiç beklemediğim bir şekilde açıkçası... Ben de diskin yanına kurdum fakat işletim sistemi açık açık C'de de olsa birbirinden ayrıydı, belliydi ve silebiliyordum. @Bayram Tempest yapılabilecek bir şey var mıdır?

USB ile kurmuştum ondan dolayı değildir değil mi?

Zaten USB harici kurulum var mı çok bilmiyorum hocam :D CD ile belki. Windows Boot Manager'ın yanına kur seçtiniz değil mi?

Hocam şöyle anlatayım ben öncelikle Ubuntu indirdim daha sonra BIOS'a girip boot kısmından 1.ye USB'yi seçtim sonra çıktım ve siyah ekran oldu ben hiçbir şey ellemedim Ubuntu yazısı geldi ve yuvarlak nömeye başladı daha sonra ağa falan bağlandım ve ekran aşırı küçük ve uzaktı çok garip gelmişti. USB'yi çıkardım ve birkaç özelliği kurcaladım daha sonra da yeniden başlattım ama direkt olarak Windows açıldı. Defalarca aç kapa yaptım hep Windows başladı hemen.

Hocam şöyle anlatayım ben öncelikle Ubuntu indirdim daha sonra BIOS'a girip boot kısmından 1.ye USB'yi seçtim sonra çıktım ve siyah ekran oldu ben hiçbir şey ellemedim Ubuntu yazısı geldi ve yuvarlak nömeye başladı daha sonra ağa falan bağlandım ve ekran aşırı küçük ve uzaktı çok garip gelmişti. USB'yi çıkardım ve birkaç özelliği kurcaladım daha sonra da yeniden başlattım ama direkt olarak Windows açıldı. Defalarca aç kapa yaptım hep Windows başladı hemen.
Kurulum yapmamışsınız test ortamını kullanmışsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı