Windows10 1903 07 toplu güncelleştirme sorunu

Genel bir sorun yok ? Nasıl bir hata alıyorsun ?
İndirme tamamlandı diyip reset atıyorum ama güncelleme tamamlanamadı geri alınıyor diyip tekrar açılıyor bilgisayar.

İlk olarak Windows update geçmişini temizleyin. Sonrasında tekrar indirmeyi deneyin.
Eğer bu yöntem olmazsa Microsoft update kataloğundan el yordamı ile kurmayı deneyin.
Hocam el yordamı ile kurma işini anlatan video var mı ? O dosyaları indirip bir araç ile mi kuruyoruz benim Windows pro kayıtlı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çift tık ile kuruyoruz galiba ekstra bir şey yok.
Öncelikle Merhaba Eğer Oyun Oynuyorsan 1903'e Update Yapmanı Önermem
Merhaba hocam. Maalesef kurmuş bulundum pişman oldum. Ama geri dönmek ile uğraşmadım anlamıyorumda pek zaten biraz zahmetli oldu. Ama CS LOL falan oynatıyor eski PC zaten idare ediyor şu anlık.

Galiba bu sorun genel bir sorunmuş 06'yı bir şekilde yükleyen 07'yi yine yükleyememiş galiba sorunlu güncellemeler en iyisi beklemek.

Genel bir sorun yok. Verdiğimi yükledin mi ?
Kuruyorum şimdi. Kurulunca geri dönüş yapacağım.
yYne aynı şekilde hata verdi kurulmadı. Tek bir şey farkettim ne zaman bu şekilde yüklemeye çalışsam ağlar çalışmıyor ağ ayarlarını sıfırlayınca bağlanıyor Wifi'a.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı