Windows'a 2019'da Gelecek Olan Büyük Güncelleme Hakkında Bilgiler

Peki şuan Sosyal'de bulunan 1809'u mu yoksa Microsoft'un sitesinde bulunan 1803'ü mü yükleyip 1809'un revize edilmesini mi beklememiz daha doğru olur?
Zaten dağıtılmaya başladı bekleyin gelecek kısa sürede 1809.

Ne ara 19H1 geldi daha 18H1 kuramamıştık. Yarın bir deneyelim bakalım.

Yeni sistem gelecek de bugün yarın, o yüzden sordum. 1803'den 1809'a güncellersem bir şey kaybetmem heralde. SSD olunca arada attığımız formatı da atmaz olduk.
Yetişir hocam 1803'den 1809'a yükseltmek en iyisi. SSD olunca öyle yapacak birşey yok.

Benimki masaüstü. Burda laptop yazıyor. Herhangi bir fark olur mu? İşlemcim yük altında 50'yi geçtiğini haatırlamıyorum. Kasamın içi çok geniş. Hava akışı da doğru.
Tam ekran geliştirmesi derken neyi kast ettiğinizi anlamadım.

Hocam masaüstü ise Windows 10 Ultimate Performance modu var. Onu aktif ederseniz daha iyi olur. Kasa temizliğini ve termal macun değişimini yaparak daha iyi performans elde edebilirsiniz.

Oynadığınız oyunun Exe uzantısına sağ tıklayıp özellikler diyip açılan ekrandan uyumluluk sekmesine geçin. Aşağıda "Tam Ekran Geliştirmelerini Devre Dışı Bırak" diyerek oyunun performansını arttırabilirsiniz.

19H1 indirme başladım 100Mbps hızla bile zor iniyor baya büyük bir şey bu ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…