Windows'a girilmiyor

649338

Decipat
Makaleler
4
Herkese merhaba. Daha önceki konularımdan birinde bahsettiğim N15235 anakartım Windows'a giremiyor. İlk başta BIOS ekranı geliyor, orada bir problem yok. Daha sonra Windows XP yazıp, çubukların döndüğü yere gelmiyor. Ve daha sonra kendini kapatıyor. Flash ile format yerine girmeyi de denedim ama ona da girmiyor. Windows kur yazısı gelip kendinj kapatıyor. Sizce ne yapmalıyım? İnternette bu anakart ile alakalı hiçbir konu yok. Herkese teşekkür ederim, iyi sosyaller.

Belki Bios Update sorunu çözebilir, disk sağlığın ne durumda? Bios pili ne durumda?
Bios pilini söktüm zaten bitikti. Bios update ile ilgili anakartım o konudaki gibi 775 değil. Hatta soketini bilmiyorum bile. N15235 yaziyor sadece. Diskimde de sorun yok zaten. 2 gün öncesine kadar sorun yoktu.

Peki BIOS boot yerine baktınız mı?
Çalıştı kral. HP Compaq bilgisayarım(eskiden kullanıyordum) bios pili olmayınca açmıyordu bile. Tetik almıyordu. Acaba bundadami var aynı şey diye dolu bir bios pili taktım. Şimdi sorunsuz çalışıyor. Termal macun falan yeniledim süper oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı