Çözüldü Windowsapps dosyası nedir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Levuse

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam bugün disk temizliği yaparken gizli dosyalarda "windowsapps" dosyası dikkatimi çekti. 2 GB dosya ve ne işe yaradığını bilmiyorum. Bu dosyası silsem sistemime herhangi bir zarar verir mi?

Screenshot_1.png

Çözüm
İçerisindeki dosyalar silindiği takdirde Microsoft Store ve Xbox uygulamaları başta olmak üzere modern uygulamalar çalışmayacaktır.

İçerisinde bu fotoğrafta görünenler dışında da birçok dosya var:

Ekran Alıntısı.PNG

İhtiyaç duymuyorsanız sorumluluk alarak silebilirsiniz. Bazen sildiğim oldu ama ihtiyacım olduğundan tutuyorum şu anda.
İçerisindeki dosyalar silindiği takdirde Microsoft Store ve Xbox uygulamaları başta olmak üzere modern uygulamalar çalışmayacaktır.

İçerisinde bu fotoğrafta görünenler dışında da birçok dosya var:

Ekran Alıntısı.PNG

İhtiyaç duymuyorsanız sorumluluk alarak silebilirsiniz. Bazen sildiğim oldu ama ihtiyacım olduğundan tutuyorum şu anda.

Çözüm
Arkadaşlar selam bugün disk temizliği yaparken gizli dosyalarda "windowsapps" dosyası dikkatimi çekti. 2 GB dosya ve ne işe yaradığını bilmiyorum. Bu dosyası silsem sistemime herhangi bir zarar verir mi?

Eki Görüntüle 1036092
Microsoft Store'dan aldığın uygulamalar(emin değilim) ve Windows uygulamaları var diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı