WindowsApps klasörü açılmıyor

firee

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Windows 10 kullanıyorum. Xbox Game Pass'den Forza Horizon 4 indiriyordum, 25GB indirdi, sonra elektrik kesintisi oldu ve şimdi oyunu indirirken baştan başlıyor ve 25GB alan şu an dolu gözüküyor. Klasör açılmadığı için silemiyorum. Nasıl açarım?

Screenshot_10.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 kullanıyorum. Xbox Game Pass'den Forza Horizon 4 indiriyordum, 25GB indirdi, sonra elektrik kesintisi oldu ve şimdi oyunu indirirken baştan başlıyor ve 25GB alan şu an dolu gözüküyor. Klasör açılmadığı için silemiyorum. Nasıl açarım?

Eki Görüntüle 559919
Acronis True Image ile silmeyi deneyin. Ben onunla yedek alırken böyle bir problem yaşamamıştım. Ama silme fonksiyonu var mı bilmiyorum.

Bir program yardımıyla silmeyi denemeyin. Silmeye çalıştığınız klasör Windows Store uygulamalarının barındırıldığı klasördür. El ile silinememesinin bir nedeni var. İndirmeyi tekrardan başlatın ya da Windows'un kendi disk temizleme aracı ile çöp dosyaları temizleyin.

Bir program yardımıyla silmeyi denemeyin. Silmeye çalıştığınız klasör Windows Store uygulamalarının barındırıldığı klasördür. El ile silinememesinin bir nedeni var. İndirmeyi tekrardan başlatın ya da Windows'un kendi disk temizleme aracı ile çöp dosyaları temizleyin.
Windows'un disk temizleme aracı ile temizledim silindi teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı