Emir Korkmaz Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 196 Çözümler 1 13 Ağustos 2021 #1 Merhaba. WindowsApps dosyasını sildim yanlışlıkla ve Xbox'tan oyun yükleyemiyorum, hata veriyor. Nasıl geri yüklerim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2021
Merhaba. WindowsApps dosyasını sildim yanlışlıkla ve Xbox'tan oyun yükleyemiyorum, hata veriyor. Nasıl geri yüklerim?
Çözüm Emir Korkmaz 14 Ağustos 2021 Arkadaşlar D diskimi biçimlendirdim ve oyunları en baştan tertemiz oraya kurdum ve sorun düzeldi. Teşekkürler herkese.
Arkadaşlar D diskimi biçimlendirdim ve oyunları en baştan tertemiz oraya kurdum ve sorun düzeldi. Teşekkürler herkese.
TimoLoX Kilopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 3.586 Çözümler 30 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #2 Emir Korkmaz dedi: Merhaba. WindowsApps dosyasını sildim yanlışlıkla ve Xbox'tan oyun yükleyemiyorum, hata veriyor. Nasıl geri yüklerim? Genişletmek için tıkla... Format çek. Artı 0 Eksi
Emir Korkmaz dedi: Merhaba. WindowsApps dosyasını sildim yanlışlıkla ve Xbox'tan oyun yükleyemiyorum, hata veriyor. Nasıl geri yüklerim? Genişletmek için tıkla... Format çek.
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #3 sfc /scannow sonrası o klasörün onarılıyor olması lazım: Başlat -> CMD -> Sağ tık ve yönetici olarak çalıştır -> sfc /scannow Deneyin ve sonucu bildirin. Artı 0 Eksi
sfc /scannow sonrası o klasörün onarılıyor olması lazım: Başlat -> CMD -> Sağ tık ve yönetici olarak çalıştır -> sfc /scannow Deneyin ve sonucu bildirin.
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.893 Makaleler 5 Çözümler 155 13 Ağustos 2021 #4 Geri yüklenebileceğini sanmam, ben de bir zaman öyle bir hata yapmıştım ama ne yapsam düzelmediydi. 2-3 hafta sonra kendiliğinden düzeldi. Artı 0 Eksi
Geri yüklenebileceğini sanmam, ben de bir zaman öyle bir hata yapmıştım ama ne yapsam düzelmediydi. 2-3 hafta sonra kendiliğinden düzeldi.
KS KS Emir Korkmaz Hectopat Katılım 20 Aralık 2020 Mesajlar 196 Çözümler 1 14 Ağustos 2021 #5 Arkadaşlar D diskimi biçimlendirdim ve oyunları en baştan tertemiz oraya kurdum ve sorun düzeldi. Teşekkürler herkese. Artı 0 Eksi Çözüm
Arkadaşlar D diskimi biçimlendirdim ve oyunları en baştan tertemiz oraya kurdum ve sorun düzeldi. Teşekkürler herkese.