WindowsApps Klasörüne Dosya Kopyalamak

Ben bunu anlamadım ya. Dediğiniz yere kadar geldim bir tane exe seçmemi istiyor. Ne seçmem lazım acaba? Oyunun exe yerine gelip seçince de izniniz yok diyor.
Oraya explorer.exe yazıp Enter tuşuna basın ve açılan Windows gezgini penceresinde sınırsız hakkınız olacaktır sistem üzerinde. İsterseniz normalde TrustedInstaller'ın izin vermediği şeyleri yapabilirsiniz, sistem sizin emrinize amada yani şu an tamamıyla. O klasörü kopyalayabilirsiniz böylece.

Oraya explorer.exe yazıp Enter tuşuna basın ve açılan Windows gezgini penceresinde sınırsız hakkınız olacaktır sistem üzerinde. İsterseniz normalde TrustedInstaller'ın izin vermediği şeyleri yapabilirsiniz, sistem sizin emrinize amada yani şu an tamamıyla. O klasörü kopyalayabilirsiniz böylece.
Şimdi müsait oldum. Dediğiniz gibi yaptım maalesef olmadı. Aynı şekilde Windows gezginini açtı ama yine de salt okunur tikini kaldırmaya çalıştığımda izin isteyip, iznimin olmadığı uyarısı veriyor.

Şimdi müsait oldum. Dediğiniz gibi yaptım maalesef olmadı. Aynı şekilde Windows gezginini açtı ama yine de salt okunur tikini kaldırmaya çalıştığımda izin isteyip, iznimin olmadığı uyarısı veriyor.
İkinci yöntemi deneyelim. Şu dosyayı indirin ve içindeki 2. ".reg" dosyasını kurun. Bazı sitelerde bu metodun çalışacağından bahsetmişler. Sahpliği aldıktan sonra salt okunur tikini kaldırmayı deneyin.

İkinci yöntemi deneyelim. Şu dosyayı indirin ve içindeki 2. ".reg" dosyasını kurun. Bazı sitelerde bu metodun çalışacağından bahsetmişler. Sahpliği aldıktan sonra salt okunur tikini kaldırmayı deneyin.
Maalesef. Bunu zaten denemiştim olmamıştı, yine olmadı. Ya şöyle bir şey var bu dosyaya kendimi yönetici olarak tanıttım. Yani beni yönetici olarak görüyor fakat izin vermiyor değişik bir şey. Sizi de uğraştırdım da çözemedim ben bu işi. Bugün de çok fazla araştırdım çoğu yolu denedim olmuyor. Değişik bir sistemleri var artık dosyayı nasıl kilitleme yaptılarsa bir daha açılmıyor. Acaba diyorum ''F'' diskinde olduğu için olabilir mi diye ama pek de alakalı değil. ''C'' diskine alsam düzelir mi acaba? Gerçi almam baya zor olacak içinde çok fazla oyun var ve Game Pass ''F'' diskine göre ayarlı. Belki boş vaktimde ''C'' diskine alıp denerim ama öyle olacağını da pek sanmıyorum.

''WindowsApps'' klasörünün salt okunur kilidi kalkıyor onda problem yok ama onun içindeki hiçbir dosyanın salt okunur kilidi kalkmıyor. Bu Microsoft gerçekten acayip ya niye böyle saçma bir şey yapmışlar gram anlamadım.

Kopya koruma sistemi. TrustedInstaller'a bile izin vermedi sistem. Çok güçlendirmişler. Kusura bakmayın hocam, benden bu kadar... :(
Kopya koruma sistemi yapmışlar ama bari düzgün çalışsa. Bütün oyunları kırıldı. Neyse artık. Uğraşmanız yeter. Yine de sağ olun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı