Rehber WindowsApps klasörüne girme

Add_Take_Ownership_to_context_menu.reg olanı açın, izinleri verin, sonra izin almak istediğiniz klasöre sağ tıklayıp Take Ownership deyin. Sonra gelen pencerelere evet deyin ve sonra işiniz bittiğinde Remove_Take_Ownership_from_context_menu.reg dosyasını açın, izinleri verin.

Geçen Game Pass'ten bir oyunu program ekle kaldırdan C'den D ye taşıdım ve bir anda klasörleri ulaşılabilir oldu. Belki denemek isteyen olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
İfadeler: Vio
Konuya 1 aydır yazılmıyormuş kusura bakmayın öncelikle ama bu klasör izinlerini kendimize geçirince herhangi bir güvenlik açığı oluşur mu?

Konuya 1 aydır yazılmıyormuş kusura bakmayın öncelikle ama bu klasör izinlerini kendimize geçirince herhangi bir güvenlik açığı oluşur mu?
Hayır.

Güvenlik ayarlarında sahibi kısmında 'geçerli sahip gösterilemiyor' yazıyor bende. Birkaç kullanıcıyı denedim ama yok açmadı yine de klasörü. Windows 10 kullanıyorum.

Youtube'dan sürekli başarısız videolar izledim ve vaktim gitti. Ama sizin bu resimleriniz ve yazınızla herhalde 1 dakika sürmemiştir işlem. Çok teşekkürler.
Acaba geri kapatmaya gerek var mı? (Win11 kullanıyorum.)

Güncelleme: Tekrar NT SERVICE\TrustedInstaller'a devrettim ama hala klasöre girebiliyorum.

Son düzenleme:
Kapatmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…