Çözüldü WindowsApps silinmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
3
Format sonrası Windows oyunlarını sileyim dedim ancak bir türlü silinmedi. Take ownership, Unlocker ve LockHunter ile denedim. Hiçbiri silemedi. Nasıl sileceğim bu dosyayı?

Çözüm
''Klasör Kullanılıyor'' uyarısı veriyor. Ancak açık veya kullanılan bir şey yok ortada. Hatta klasörün içerisindeki hiç bir dosya kullanılabilen türde değil.
Klasörün içerisindeki oyunlar ve dosyalar kendiliğinden silinmiş. WindowsApp klasörünü de Take Ownership yaparak sildim.
Şöyle bi' yapılandırma ayarı var, denemiş miydiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öte yandan bu kaynak da verilmiş önceden.

''Klasör Kullanılıyor'' uyarısı veriyor. Ancak açık veya kullanılan bir şey yok ortada. Hatta klasörün içerisindeki hiç bir dosya kullanılabilen türde değil.
Klasörün içerisindeki oyunlar ve dosyalar kendiliğinden silinmiş. WindowsApp klasörünü de Take Ownership yaparak sildim.

Son düzenleme:
Çözüm
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…