Windowsapps'a girmek sorun oluşturur mu?

0xArda

Centipat
Xbox Game Pass üyeliğim var. Ben de bundan yararlanıp Mount & Blade II: Bannerlord oynadım.
Şimdi ise Steam'e geçiş yapmak istiyorum lakin save dosyası windowsapps adlı bir dosyada.
Bu dosya ise gizli ve kilitli bir dosya. Dosyaya izin sağlayıp save dosyasını kopyalasam sorun yaratır mı?
Ya da save dosyaları bambaşka bir konuma mı kaydediliyor?

Girmen bir sıkıntı çıkarmaz. Direkt olarak da oradan bir dosyayı aktaramıyorsun diye biliyorum. Ayrıca oyunun save dosyaları oyun klasörünün içinde değildir.

Belgeler>Bennerlord>Game Saves kısmında kayıt dosyanı bulabilirsin.

burda çok eski saveler var ayrıca sanırsam korsan oynadığım zamandan

Dosya Ekleri

• image.png
    19,4 KB · Görüntüleme: 24
XBOX Game Pass üzerinde kayıt dosyaları belgelere kayıtlanmıyormuş. Oyun şu an bilgisayarımda yüklü olmadığı için deneyemiyorum ama Reddit'te şu dosya yolunu yazmışlar, USERNAME kısmına kendi kullanıcı isminizi yazın. Bir bakın ama Steam'e uygun bir kayıt dosyası olmadığını da yazmışlar.
C:\Users\USERNAME\AppData\Local\Packages\TaleWorldsEntertainment.3132976C0F6D9_1.0.0.0_x64__kfktn1shfz4zj\SystemAppData\wgs\

aktarma yapmanın hiç yolu yokmu

GitHub - Fr33dan/GPSaveConverter: Utility to transfer save files between the games installed from the Xbox app and other storefronts. https://ko-fi.com/fr33dan githubda böyle birşey buldum işe yararmı acaba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…