Windows'ta çift uygulamalar özelliği var mı?

Makaleler
1
Yer
Adana
Android telefonlarda olduğu gibi Windows platformda da bunu sağlayacak özellik ya da harici uygulamalar var mı? Örneğin 2 farklı EA hesabım var ve hesap değiştirmem gerekiyor. Sürekli çıkış yap-gir işlemlerini tekrar etmeden kullanmanın bir yolu var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunuzu tam anlayamadım ama Windows 11 de ekranın yarısında bir işle uğraşırken diğer yarısında başka bir işle uğraşma gibi birçok özellik bulunuyor.

Sorunuzu tam anlayamadım ama Windows 11 de ekranın yarısında bir işle uğraşırken diğer yarısında başka bir işle uğraşma gibi birçok özellik bulunuyor.
Yok öyle değil, arkadaşın bahsettiği şey tek cihazda bir programa ait iki farklo oturumu aynı amda açabilme özelliği. Android'deki iki WP hesabını aynı anda kullanma gibi.

Yok öyle değil, arkadaşın bahsettiği şey tek cihazda bir programa ait iki farklo oturumu aynı amda açabilme özelliği. Android'deki iki wp hesabını aynı anda kullanma gibi.

Neyse ben tam çözemedim uzun süredir Android cihaz kullanmadım o yüzden büyük ihtimal yanlış yanıt vereceğim size iyi günler.

Android telefonlarda olduğu gibi Windows platformda da bunu sağlayacak özellik ya da harici uygulamalar var mı? Örneğin 2 farklı EA hesabım var ve hesap değiştirmem gerekiyor. Sürekli çıkış yap-gir işlemlerini tekrar etmeden kullanmanın bir yolu var mıdır?

Linux tarafında dediğinizi distrobox veya Wine ile yapabilmek mümkün. Windows tarafında ise aşağıdaki rehberdeki çözümler işine yarayabilir. Özellikle 2. çözüm işe yarar diye umuyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Linux tarafında dediğinizi distrobox veya Wine ile yapabilmek mümkün. Windows tarafında ise aşağıdaki rehberdeki çözümler işine yarayabilir. Özellikle 2. çözüm işe yarar diye umuyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sandbox temp çözüm değil miydi kapanınca siliniyor diye hatırlıyorum. Microsoft'un kendi sandbox öyle çalışıyordu ondan soruyorum. Ekle kaldırdan açılıyor güvenli alan mıydı neydi ismi orada

Sandbox temp çözüm değil miydi kapanınca siliniyor diye hatırlıyorum. Microsoft'un kendi sandbox öyle çalışıyordu ondan soruyorum. Ekle kaldırdan açılıyor güvenli alan mıydı neydi ismi orada

2. çözümde direkt yeni kullanıcı oluşturuyorsun. Ondan dolayı onun ayarları o kullanıcıda kaydediliyor. Açarken de kullanıcın adını şifresini giriyorsun açılıyor. 3. çözüm olan sandbox yöntemi de denenebilir belki ama detaylarına hakim değilim. Ama muhtemelen onda da bir kaydetme durumu söz konusudur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı