Windows'ta performans iyileştirme bilgileri yalan mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam ben senin söylemeni istiyorum. Optimizasyon nedir anlatır mısın?
Hayatımda gördüğüm en büyük sabır testi. Benim ilk başta sorduğum soruya cevap versene niye papağan gibi optimizasyon ne diyorsun bana?

Burada alıntıladığım soruya cevap versene ilk başta?

Hocam kafanız harbi kötü sizin. Ben gidiyorum sizde gidin kitap falan okuyun en iyisi.

Son düzenleme:
haklısın hocam
Valla hocam ya siz gidin Detaylı Bilgisayar Hızlandırma rehberlerini yapın. Baya artış sağlıyor.

Rehber: Windows 11 Performans Artırma buradaki rehberinde daha demin laf ettiğin şeylerin neredeyse aynısını söylüyorsun.
Niye tek ben mi o ayarı bulmuşum? Ne zaman önce yaptığıma bakın öyle konuşun. Ben bu ayarın çok yararı olduğunu bilseydim bu konuyu açmazdım.

Gelip burda boş boş konuşup sinir bozup "gidin az kitap okuyun ben gidiyom" diyip daha da sinir bozuyorsun tamam madem bu tartışmaya devam etmeye gerek yok.
Hocam gidin o zaman konudan? Sizi tutan yok zaten. Zaten yazımınızdan belli hocam. Diyip ne ya? Ben çoğul anlamda demedim tek size dedim. Çoğul yazmışım ama tek sizin için geçerli olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…