Windows'ta yapılan hareketleri gösteren program önerisi

Daha fazla  
İyi günler.

Bilgisayarda,

Bir dosyayı bir yerden bir yere taşıdığımızı.
Bir dosyayı bir yere kopyaladığımızı.
Hatta bir dosyayı sildiğimizi.

Yani bir dosya ile ilgili yaptığımız hareketleri gösteren program öneriniz var mıdır?

İyi günler.

Bilgisayarda,

Bir dosyayı bir yerden bir yere taşıdığımızı.
Bir dosyayı bir yere kopyaladığımızı.
Hatta bir dosyayı sildiğimizi.

Yani bir dosya ile ilgili yaptığımız hareketleri gösteren program öneriniz var mıdır?
Mehşur Sysinternals'in bir uygulaması var, Process Monitor diye ama fazla detaylı verisi var, ciddi filtreleme yapmanız ve uzun kayıt almanız lazım. Uygulamada sadece belirli işlemlerden gelen dosya oluşturma, silme işlemlerini filtreleme gibi geniş seçenekler var. Tam olarak ne için kullanacaksınız? Ona göre yardımcı olabilirim.

Mesela klasörlere bakarken fare ile yanlışlıkla bir klasörü başka bir klasörün içine taşıyorum.

Sonradan sağ tık yapınca Geri Al Taşı yazısını farkediyorum.

Geri Al yaptıktan sonra bir tane Geri Al Taşı veya Geri Al Kopyala yazısı daha görüyorum.

Ve bu durumda ben hangi dosyaları-klasörleri nereye taşımışım veya kopyalamışım, bunları öğrenmek istiyorum.

Mesela klasörlere bakarken fare ile yanlışlıkla bir klasörü başka bir klasörün içine taşıyorum.

Sonradan sağ tık yapınca Geri Al Taşı yazısını farkediyorum.

Geri Al yaptıktan sonra bir tane Geri Al Taşı veya Geri Al Kopyala yazısı daha görüyorum.

Ve bu durumda ben hangi dosyaları-klasörleri nereye taşımışım veya kopyalamışım, bunları öğrenmek istiyorum.
O zaman Process Monitor işinizi tam görmez. Sadece bu tarz temel görüntüleme yapan uygulama bilmiyorum. Google'da aratınca birkaç tane sonuç çıkıyor ama çok güven verici görünmüyorlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı