Windows'taki virüs Linux'taki dosyalara erişebilir mi?

Nebilm

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İntel core i5 2400

Anakart: Foxconn h61mxl-k

Ekran kartı: Gtx 1060 3 Gb

Ram: 8 Gb
Meslek
öğrenci
Selam, modlanmış Windows 10 kurup içerisine crack oyun atacağım ve sadece oyun oynamak amaçlı kullanacağım. Günlük işlerimi yapmak içindi Ubuntu kuracağım. Olur da Windows'a virüs bulaşırsa Ubuntu'daki dosyalarıma erişebilir mi?

Windows'un kendisi bile ext3-4 gibi Linux dosya biçimlerini göremiyor.

Bal gibi bulaşır. Hiç mi virüs testi yapmadınız? O virüslerden birisinin adını veriyim. Aşırı nadir olur ama. Win.Trojan.MSShellcode-7 o virüsün varyantı: Automated Malware Analysis Report for SecuriteInfo.com.Win.Trojan.MSShellcode-6360729-0.27393.10320 - Generated by Joe Sandbox kendisi Linux ve Windows virüsudür. Birleşik krallık'da oldukça yaygındır. C++ diliyle yazabilirsin. Linux kullanıcılarını korkutacak süper güçlü virüs yapmayı planlıyorum. Aynı zamanda Windows'a buluşacak. Linux virüslerin yüzde kaçı Windows virüsü de olduğuna dair açıklama yapabilirim. Bir diğeri multios.coinminner. Eğer her ikisini Windows ve Linux'da çalıştırırsanız olur. Birde son virüse gelelim ama bu teorik ben pratiğe geçirmek istiyorum bunu. Tails'e bulaşan virüs. Bunu sitelerinde teorik olarak mümkün olduğunu görürsünüz. 71 Linux virüsünden 19'u multios.

106'da 27 oldu.

Son düzenleme:
Bal gibi bulaşır. Hiç mi virüs testi yapmadınız? O virüslerden birisinin adını vereyim. Aşırı nadir olur ama. Win. Trojan. Msshellcode-7 o virüsün varyantı: Automated Malware Analysis Report for SecuriteInfo.com.Win.Trojan.MSShellcode-6360729-0.27393.10320 - Generated by Joe Sandbox kendisi Linux ve Windows virüsudür. Birleşik krallık'da oldukça yaygındır. C++ diliyle yazabilirsin. Linux kullanıcılarını korkutacak süper güçlü virüs yapmayı planlıyorum. Aynı zamanda Windows'a buluşacak. Linux virüslerin yüzde kaçı Windows virüsü de olduğuna dair açıklama yapabilirim. Bir diğeri multios. Coinminner. Eğer her ikisini Windows ve Linux'da çalıştırırsanız olur. Bir de son virüse gelelim ama bu teorik ben pratiğe geçirmek istiyorum bunu. Tails'e bulaşan virüs. Bunu sitelerinde teorik olarak mümkün olduğunu görürsünüz. 71 Linux virüsünden 19'u multios.

106'da 27 oldu.

İyiymiş ama vazgeçtim zaten.

Bal gibi bulaşır. Hiç mi virüs testi yapmadınız? O virüslerden birisinin adını veriyim. Aşırı nadir olur ama. Win.Trojan.MSShellcode-7 o virüsün varyantı: Automated Malware Analysis Report for SecuriteInfo.com.Win.Trojan.MSShellcode-6360729-0.27393.10320 - Generated by Joe Sandbox kendisi Linux ve Windows virüsudür. Birleşik krallık'da oldukça yaygındır. C++ diliyle yazabilirsin. Linux kullanıcılarını korkutacak süper güçlü virüs yapmayı planlıyorum. Aynı zamanda Windows'a buluşacak. Linux virüslerin yüzde kaçı Windows virüsü de olduğuna dair açıklama yapabilirim. Bir diğeri multios.coinminner. Eğer her ikisini Windows ve Linux'da çalıştırırsanız olur. Birde son virüse gelelim ama bu teorik ben pratiğe geçirmek istiyorum bunu. Tails'e bulaşan virüs. Bunu sitelerinde teorik olarak mümkün olduğunu görürsünüz. 71 Linux virüsünden 19'u multios.

106'da 27 oldu.
100 Linux virüsünden 25'i Windows'a bulaşabilir sonucu çıkıyor yuvarlayınca. Konu kapatılabilir.

100 Linux virüsünden 25'i Windows'a bulaşabilir sonucu çıkıyor yuvarlayınca. Konu kapatılabilir.

Ama bizim buradaki olay Linux'tan Windows'a değil Windows'tan Linux'a virüs geçmesi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı