Windows'tan BIOS Update ASRock programı indirme

Anakartım A320M-HDV r4.0 BIOS Update atacağım Windows üzerinden ASRock'un programını nereden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?

Hocam programsızda kurabilirsiniz BIOS sürümünü indirin ZIP'in içinde bir dosya olacak onu flash belleğe atıp kurulumu yapın.

Böyle bir dosya olacak zipin içinde onu flash belleğe atın Bios güncelleme ekranında dosya gözükecek zaten seçip güncellemeyi yapabilirsiniz.

1708103757724.png

Urabilirsiniz BIOS sürümünü indirin ZIP'in içinde bir dosya olacak onu flash belleğe atıp kurulumu yapın.

Normal güncellemeyi yaptım fakat invalid file hatası alıyorum FAT32 olarak biçimlendirmeme rağmen hata alıyorum bu yüzden Windows'tan güncellemek istedim yardımcı olursanız sevinirim.

Normal güncellemeyi yaptım fakat invalid file hatası alıyorum FAT32 olarak biçimlendirmeme rağmen hata alıyorum bu yüzden Windows'tan güncellemek istedim yardımcı olursanız sevinirim.

Programdan güncellemek istiyorsanız Anakart üreticisinin resmi sitesinde olması gerekiyor.

Anakartım A320M-HDV r4.0

Bu olma ihtimali var mı? Dener misiniz?

1708107619536.png

Ben uygulamadan güncellemektense zaten sitesinde Son sürümü mevcut indirin ve ZIP dosyasını ayıklayın klasörün içinde ki dosyayı Flash belleğe atın ve güncelleme ekranından seçip kurun hata vermemesi gerekiyor.

1708107619536.png

Ben uygulamadan güncellemektense zaten sitesinde Son sürümü mevcut indirin ve ZIP dosyasını ayıklayın klasörün içinde ki dosyayı Flash belleğe atın ve güncelleme ekranından seçip kurun hata vermemesi gerekiyor.

Sizin için son sürümü indirdim. Zip dosyasına sağ tıklayıp tümünü ayıkla dedim şimdi klasörün içinde ki dosyayı flash belleğe atın bios ekranında update kısmından bu dosyayı seçip güncelleyin hata vermemesi gerekiyor.

1708107841745.png

1708107917466.png

Eki Görüntüle 2118060

Ben uygulamadan güncellemektense zaten sitesinde son sürümü mevcut indirin ve ZIP dosyasını ayıklayın klasörün içinde ki dosyayı flash belleğe atın ve güncelleme ekranından seçip kurun hata vermemesi gerekiyor.

İnvalid file hatası veriyor Discord falan kullanıyorsanız kamera açıp gösterebilirim Windows 11 diyor benim Windows 10 sorun çıkarır mı ekteki program.

İnvalid file hatası veriyor Discord falan kullanıyorsanız kamera açıp gösterebilirim Windows 11 diyor benim Windows 10 sorun çıkarır mı ekteki program.

Windows 10 içinde mevcut İndirmenin altında İşletim sistemini seçtiriyor.

1708108339603.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı