Anakartım A320M-HDV r4.0 BIOS Update atacağım Windows üzerinden ASRock'un programını nereden bulabilirim yardımcı olabilir misiniz?
Urabilirsiniz BIOS sürümünü indirin ZIP'in içinde bir dosya olacak onu flash belleğe atıp kurulumu yapın.
Normal güncellemeyi yaptım fakat invalid file hatası alıyorum FAT32 olarak biçimlendirmeme rağmen hata alıyorum bu yüzden Windows'tan güncellemek istedim yardımcı olursanız sevinirim.
Programdan güncellemek istiyorsanız anakart üreticisinin resmi sitesinde olması gerekiyor.
Ben baktım ama tam bir programını bulamadım YouTube'da araştırdım ama eski videolar var linkleri bozuk siz bana bir link bulabilirimsiniz acaba.
Anakartım A320M-HDV r4.0Anakartınız nedir?
Anakartım A320M-HDV r4.0
Bu olma ihtimali var mı? Dener misiniz?
![]()
Ben uygulamadan güncellemektense zaten sitesinde Son sürümü mevcut indirin ve ZIP dosyasını ayıklayın klasörün içinde ki dosyayı Flash belleğe atın ve güncelleme ekranından seçip kurun hata vermemesi gerekiyor.
Bu olma ihtimali var mı? Dener misiniz?
Eki Görüntüle 2118060
Ben uygulamadan güncellemektense zaten sitesinde son sürümü mevcut indirin ve ZIP dosyasını ayıklayın klasörün içinde ki dosyayı flash belleğe atın ve güncelleme ekranından seçip kurun hata vermemesi gerekiyor.
İnvalid file hatası veriyor Discord falan kullanıyorsanız kamera açıp gösterebilirim Windows 11 diyor benim Windows 10 sorun çıkarır mı ekteki program.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.