Windows'tan Linux'a geçiş süreci ve dağıtım önerisi

Live ISO filan yazıyor normalde indirilen dosyada. Yazmaya da bilir tabi örnegin Fedora ve Mint dağıtımlarında live var ama ubuntuyu cidden hatırlamıyorum kuralı epey zaman oldu.

Fedora, Mint, Debian daha detaylı bilgi istersen rehberimde var.

Tekrardan teşekkürler harikaymış. Bu dediğiniz özelliğin bir adı var mı? Dağıtımları araştırırken olup olmadığını kontrol etmem için.

Hemen hemen her dağıtımda var hocam. Olmayan dağıtımlar ya son kullanıcıya yönelik olmuyorlar ya da Arch ve Fedora everything gibi çok minimal oluyorlar. ISO boyutundan falan anlayabilirsiniz.

Live ISO filan yazıyor normalde indirilen dosyada. Yazmaya da bilir tabi örnegin Fedora ve Mint dağıtımlarında live var ama ubuntuyu cidden hatırlamıyorum kuralı epey zaman oldu.
Hemen hemen her dağıtımda var hocam. Olmayan dağıtımlar ya son kullanıcıya yönelik olmuyorlar ya da Arch ve Fedora everything gibi çok minimal oluyorlar. ISO boyutundan falan anlayabilirsiniz.
Fedora, Mint, Debian daha detaylı bilgi istersen rehberimde var.
Her şey için teşekkürler bir kaç günümü araştırma yapmaya harcayacağım.

@Rona Hocam deep'in arayüzünü beğenmiyorum demiştiniz. Bir sebebi var mı? incelediğimde benim çok hoşuma gitti nedense. Bu yüzden UbuntuDDE kullanmayı düşünüyorum ama aynı zamanda Fedora ile arasında kaldım. UbuntuDDE ile yapmak istediğim eylemleri kolayca yapabilir miyim sizce? @545801 @Regicide

Boş, temiz tasarımdan çok yenilikçi tasarımların hoşuma gittiğini söyleyebilirim. Beni kendine çekti gerçekten.

Kıstılı bir arayüz. Deepin benzeri bir yapıyı KDE ile çok kısa sürede yapmanız mümkün. Üstelik dolphin gibi KDE tarafından geliştirilen birçok başarılı uygulama var.

Ayrıca Çinli bir masaüstü ortamı. Benim için o bile tercih etmemek için yeterli bir sebep.

O tema ayarlarını yapmak mümkün mü diyorsunuz ? toolbar olsun pencereler renkler opaklıklar bu tarz seçenekler var mı ?

Arayüzler için dağıtım değil DE şeçmen gerek dediklerine göre GNOME öneririm, her ne kadar Ubuntu sevmesende istediğiniz her şeyi yapabilirslniz.

Arayüzler için dağıtım değil DE şeçmen gerek dediklerine göre GNOME öneririm, her ne kadar Ubuntu sevmesende istediğiniz her şeyi yapabilirslniz.
Hocam ben Ubuntu sevmediğimi söylemedim Ubuntu'yu beğendimi söyledim. Diğer arkadaşın neden Ubuntu sevmediğini sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…