Windows'tan Linux'a geçişte veriler nasıl aktarılır?

Fregat.

Hectopat
Yer
Yerel Disk (C:)
Daha fazla  
Windows 8.1 kullanıyorum Linux Mint Xfce kuracağım fakat hard diskimdeki ( D sürücüsündeki ) verileri Linux'a nasıl geçireceğim? Şu anki Windows'ta kullandığım dosyaları Linux'da da kullanmak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

USB ile geçir ya da diski bölerek bir yana dosyalarını bir yana sistemi kur.

C ve D diskleri varsa C'ye kurulum yaptığınızda D diski de gözükmesi gerekiyor.

D sürücüsü Windows üzerinde biçimlendirildiyse Linux'ta belki gözükmeyebilir. (Fazla Linux tecrübem yok fakat böyle bir şey duymuştum. Doğruluğu hakkında kesin bilgim yoktur.)

D sürücüsü Windows üzerinde biçimlendirildiyse Linux'ta belki gözükmeyebilir. (fazla Linux tecrübem yok fakat böyle bir şey duymuştum. Doğruluğu hakkında kesin bilgim yoktur.)

Windows'ta biçimlendirmedim şu an halihazırda kullandığım D diskimi Linux'ta da kullanmak istiyorum. Ne yapmam gerek?

Aklıma gelen tek fikir Linux üzerinde biçimlendirmek. O zaman içindeki dosyalar gidecektir fakat. Linux'u çok kullanamadım. Bir süre USB bellekten kullanmıştım. Disk yöneticisi var ise oradan yapabilirsiniz büyük ihtimal.

D diskindeki dosyaları kullanacağım neden biçimlendireyim ki?

Windows'ta biçimlendirmedim şu an halihazırda kullandığım D diskimi Linux'ta da kullanmak istiyorum. Ne yapmam gerek?
Linuxu ne için kullanacaksınız? Sanal makine de kullanabilirsiniz VirtualBox gibi. VirtualBox'ta Kali kullanıyordum.

"Diskin kullanılabilmesi için aklıma gelen" çözüm fikri buydu. Sadece fikir öne sürdüm zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…