Windows'tan soğumaya başladım

Bence Windows'un debloat ve sistem kullanımı düşük Lite sürümlerini kullanmaktan başka çare yok. Gün gelecek Microsoft yeni sistem yaparken Windows 6.0 kerneli "longhorn" yapılırkenki gibi çökecek yeni bir kernel çıkaracaktır umarız.

Yerinizde olsam direkt Linux'a geçerim. 3-5 oyun oynamak için işkence çekmeye değmez.

Windows'tan nefret ediyorum şahsen. Her güncelleme ile kaldırdığın programlar tekrar gelmesi, anlamsız kasma, kullanmamız için zorlanan çöp programlar vs. kısaca çöpten oluşan bir sistem. Zorunda olmasak hiç kullanmazdım ama Valorant oynamak için katlandım o kadar.

Bir de sadece Windows için. Ekran kartı sürücüleri var Linux'tan başkasının yok.

Windows'tan nefret ediyorum şahsen. Her güncelleme ile kaldırdığın programlar tekrar gelmesi, anlamsız kasma, kullanmamız için zorlanan çöp programlar vs. kısaca çöpten oluşan bir sistem. Zorunda olmasak hiç kullanmazdım ama Valorant oynamak için katlandım o kadar.

Hocam, ben Windows'u tabii ki de bırakmayacağım piyasanın tekeli zaten Windows. Programların oyunların tümü Windows için yazılıyor ilk.

Başka hangi işletim sistemini tercih edersin?

Soğumakta haklısınız bence. Her geçen sürümde daha da saçmalıyor Microsoft. En güzeli Mac kullanmak bence tabii fiyatları göz önünde bulundurmazsak. Hele İntel işlemcili ise bootcamp ile Windows'da kurulabiliyor zorunlu durumlarda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı