Windows'u CMD ile etkinleştirince virüs bulaşır mı?

Çok pis bir şey USB'den temiz kurulum yapmak lazım.
Sizde nasıl silinmedi anlamadım.

USB'den temiz kurulum yapmıştım. Hatta 2-3 kere tekrar yapmıştım, gene silinmedi. Ben silinmesini istemediğim için lisansı kaldırmak için uğraşmadım.

OEM key ile ilgili olabilir mi?

Hayır, dijital lisans ama korsan. Anakarta gömülmüş sanırım. Windows yüklerken o lisans anahtarı girin ekranı geliyor ama ürün anahtarım yok tıklıyorum, Windows yüklendiği zaman gene aktif oluyor.

USB'den temiz kurulum yapmıştım. Hatta 2-3 kere tekrar yapmıştım, gene silinmedi. Ben silinmesini istemediğim için lisansı kaldırmak için uğraşmadım.

Hayır, dijital lisans ama korsan. Anakarta gömülmüş sanırım. Windows yüklerken o lisans anahtarı girin ekranı geliyor ama ürün anahtarım yok tıklıyorum, Windows yüklendiği zaman gene aktif oluyor.
HWID olan o zaman.

KMS (Spico olan virüslü yazılım değil CMD ile yapılan) güvenlidir kaldı ki Microsoft sitesinde nasıl yapılacağı dahi anlatılıyor. Dolayısıyla bilgisayara zarar vermez.
+ olarak belli gün sonunda resetleme mantığıyla çalışıyor. 180 günlük deneme sürümü tekrar sıfırlanıyor gün sonunda. Böylece süresiz kullanım alınıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı