Windows'u D: sürücüsüne kurma

cankiran34

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar, öncelikle PC de iki adet SSD takılı, C:/ Samsung 970 EVO 500G, D:/ Samsung 980 Pro 1 TB. Windows dosyalarım C de kurulu olduğu için ben asıl hızlı olan SSD mi verimli bir şekilde kullanamıyorum. Sistem dosyalarını nasıl D sürücüsüne atarım veya formatla nasıl Windows'u D sürücüsüne yüklerim? Bu iki SSD'yi en verimli şekilde nasıl kullanırım? Format atmaya çalıştım C:'deki bütün verileri sildi ama yine sitemi C sürücüsüne yükledi. D sürücüsündeki dosyalar hala duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Format sırasında bütün diskleri silip boyutuna göre hangi disk olduğunu bulabilirsiniz. Ona göre seçim yapın ve ilerleyin?

Merhabalar, öncelikle PC de iki adet SSD takılı, C:/ Samsung 970 EVO 500G, D:/ Samsung 980 Pro 1 TB. Windows dosyalarım C de kurulu olduğu için ben asıl hızlı olan SSD mi verimli bir şekilde kullanamıyorum. Sistem dosyalarını nasıl D sürücüsüne atarım veya formatla nasıl Windows'u D sürücüsüne yüklerim? Bu iki SSD'yi en verimli şekilde nasıl kullanırım? Format atmaya çalıştım C:'deki bütün verileri sildi ama yine sitemi C sürücüsüne yükledi. D sürücüsündeki dosyalar hala duruyor.

Hocam Technopat'ın YouTube'da videosu var Windows klonlama diye onu bir izleyin.

C:/ deki sistem dosyalarını d:/ ye klonlayıp sonra C:/ deki windows dosyasını silebilir miyim peki
İşler daha da karıştı. 1 tb olan d:/ diskini 500 gb yaptı. Diğer diskin aynısı oldu resmen
Kurtarmak istediğim bi dosya yok. Şimdi format atsam pc ye düzelir mi tamamen diskler?

Son düzenleme:
C:/deki sistem dosyalarını D:/ ye klonlayıp sonra C:/deki Windows dosyasını silebilir miyim peki.
İşler daha da karıştı. 1 TB olan D:/ diskini 500 GB yaptı. Diğer diskin aynısı oldu resmen.
Kurtarmak istediğim bir dosya yok. Şimdi format atsam PC'ye düzelir mi tamamen diskler?

Ben denedim olmuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı