Rehber Windows'u etkinleştir nasıl kaldırılır?

@SlayKul alakası yok, crack değil çünkü bu. Siz o yazıyı kaldırmıyorsunuz, ekrandan gizliyorsunuz. Burada hiç bir şekilde crackleme yok, cracklemenin terim anlamını bilin. Etkinleştirince de bu yazı gidiyor zaten, ikisi de aynı yöntemdi önceden.

Aynen hocam hatta opaklığı 0 yapıyor yazı kayboluyor. Hatta lisans olmadığı zaman kısıtlanan özellikler de yazı gizlenince kendiliğinden açılıyor bedavaya tamam hocam siz nasıl derseniz öyle olsun

Windows etkin değil ve tema renginden görev çubuğunun saydamlığına kadar tüm özelleştirmeleri regedit üzerinden yaptım. Çünkü yapılan her şey regeditin kısayolu. Windows bu kısma ulaşımı engellemiyor. Sadece kısayolu engelliyor.

Ancak Windows yazısı bende bu yöntemle yok olmadı, mutemelen birkaç şeyin daha değişmesi gerek. @AlsivaX

@SlayKul nasıl okudunuz? O yazıyı gizliyor dedim, bu sadece grafiksel anlama gelmez. O eylem her zaman orada ancak işlenmiyor. Crack dediğiniz şeyde direkt eylem yok edilir.

Hocam bu yol güvenli değil mi bir şey olmaz?

Crack değil bu bilgisiz arkadaş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam emin misiniz ben yaptım hala duruyor?
2 kere yeniden başlatınca oldu şimdi.

Hocam aynen bu şekilde gözükmesi için hangi dosyalardan değişim yapmam gerek yardımcı olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…