Etkinleştirerek.CMD'ye kod yazarak değiştirmeye çalıştığımda oluyor. Ancak ertesi gün bilgisayarı açtığımda "Windows'u etkinleştir" yazısı tekrar karşıma çıkıyor. Regedit'ten dosya değiştiremiyorum. Ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Key satın almanızı öneririm.CMD'ye kod yazarak değiştirmeye çalıştığımda oluyor. Ancak ertesi gün bilgisayarı açtığımda "Windows'u etkinleştir" yazısı tekrar karşıma çıkıyor. Regedit'ten dosya değiştiremiyorum. Ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.
20tl ye aldım 3 pc'ye belki de 20 kez formatlamışızdır. gitmedi duruyor.Nette ucuz kod satan yerlerden bir tane al, ben öyle yaptım ama bunlar tek kullanımlık PC'ye format atarsan aldığın key gidiyor![]()
(@)echoCMD'ye kod yazarak değiştirmeye çalıştığımda oluyor. Ancak ertesi gün bilgisayarı açtığımda "Windows'u etkinleştir" yazısı tekrar karşıma çıkıyor. Regedit'ten dosya değiştiremiyorum. Ne yapabilirim? Şimdiden teşekkürler.
Key almak için önerebileceğiniz bir yer var mı?
Eğer key OEM ise anakarta işlenir hiçbir zaman gitmez.Nette ucuz kod satan yerlerden bir tane al, ben öyle yaptım ama bunlar tek kullanımlık PC'ye format atarsan aldığın key gidiyor![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.