Windows'u etkinleştir yazısını silmek

123musti123

Centipat
Yer
Afganistan
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ne?
Meslek
FBI Special Agent😎
RAM
8 GB 3200 MHz cl16
SSD veya HDD modeli
256 GB nvme
Ekran kartı
RX550
Anakart
B450m a pro max
İşlemci
R5 4500
Windows 11 kullanıyorum her türlü yöntemi denedim ama olmuyor. Ertesi gün tekarar Windows'u etkinleştir yazısı çıkıyor. Sizden ricam sonsuza dek Windows'u etkinleştir yazısını nasıl silebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 kullanıyorum her türlü yöntemi denedim ama olmuyor. Ertesi gün tekarar Windows'u etkinleştir yazısı çıkıyor. Sizden ricam sonsuza dek Windows'u etkinleştir yazısını nasıl silebilirim?

Universal Watermark Disableri kullanabilirsin Ben Dev Geliştirici kanalında olduğum için sağ altta yazılar sürüm yazısı çıkıyordu bu programla kaldırıyordum ama sonra ki güncellemede geri geliyor ya da CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp bu komutu gir slmgr. VBS -rearm bu komut Deneme süresini 180 gün uzatıyor ama önerim Retail'ya da OEM key alman olacak.

Sağlam lisans Jet lisanstan alabilirsin.

Bu scripti indirip çalıştırın. Windows sürümünüzü seçin. Birkaç tane lisanslama yöntemi çıkacak. İsterseniz lisansı anakartınıza gömüp her format sonrası otomatik etkinleşmesini sağlayabilirsiniz.

20 TL'ye İtemsatış'tan anahtar kodu alabilirsin. Fakat almadan önce ekran kaydı al. Kullanılmış çıkarsa iade veya değişim yapabilmek için isteyebiliyor satıcılar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı