Windows'u kendimiz tasarlayabilir miyiz?

@Kerem00, keşke konu sahibine NTLite yazılımını önermeseydin. Konu sahibi direkt olarak kullanmaya çalışmış ve bir konu oluşturmuş. Konu sahibine bu tarz yazılımları kullanmaması gerektiğini de söylemiştim.

Önermediğimi söylemiştim.
Önermediğini biliyorum. Fakat konu sahibini tanımadığımız için kullanıp kullanmayacağını da bilemedik. Bu tarz yazılımların adının geçirilmemesi gerektiğini belirtmiştim. Çünkü biz önermesek de adını geçirdiğimiz için merak edecekler ve kullanmak isteyecekler.

Önermediğini biliyorum. Fakat konu sahibini tanımadığımız için kullanıp kullanmayacağını da bilemedik. Bu tarz yazılımların adının geçirilmemesi gerektiğini belirtmiştim. Çünkü biz önermesek de adını geçirdiğimiz için merak edecekler ve kullanmak isteyecekler.
Genellikle ters tepiyor bu onermeme isi ne kadar onermesende ilgisini cekiyor ve yine kullaniyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı