Crackli Windows'u kaldırmak

umuttkesskin

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, laptopumu SSD taktırmaya götürdüm taktılar falan Windows 10 Pro crackli kurmuş. Önceden Windows 10 Home'du cracksizdi, şimdi format atıp eski haline getirebilir miyim? Windows 10 Home eskisi gibi olur mu lisanslı?

Son düzenleyen: Moderatör:
bilmiyorum
Home format atabilirsiniz. Ama etkinleştirmek için Key gerekir.
iyide eskiden home orjinaldi eskiye döndürücem sadece satın almam mı lazım iila
Hocam arkadaş kurmamış ki SSD'yi taktırmaya götürdüğü kişi kurmuş.
evet gıcık oldum orjinal windows 10 home varken neden crackliye çevirdi şimdide 30 tl format parası istiyor
Windows 10 home İSO'su ile format atarsan lisans OEM olarak anakartta kayıtlı ise otomatik etkinleşir. Ya da orjinal key varsa etkinleştirebilirsin.
nasıl yapıcam acaba hiçbir bilgim yok cidden uzayabilir konu
arkadaşlar formatta atamıyorum kurtarmadan of

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    12 KB · Görüntüleme: 35
arkadaşlar adım adım nasıl format atıcam gösterirmisiniz kurtarmadan olmuyor tamam isodan yapmam lazım bilmiyorum yardımcı olucak varmı orjinal lisanslı yapmam lazım pcyi

Arkadaşlar adım adım nasıl format atacağım gösterir misiniz kurtarmadan olmuyor tamam ISO'dan yapmam lazım bilmiyorum yardımcı olacak var mı orijinal lisanslı yapmam lazım PC'yi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu rehbere bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı