Windows'u nereye kurmak istiyorsunuz ekranı çıkmıyor

ABCBionic

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 14500HX
RTX 4050
16 DDR5 RAM
1TB SSD
Çok eski bir laptopum var SSD'ye Windows 10 kuracağım fakat USB'ye ISO olarak Windows 10 atamıyorum.
2-3 kez resmi ve farklı yerlerden Windows 10 Setup'ı indirdim ama direkt olarak kuruluma başlıyor.
Nereye kurmak istiyorsunuz seçeneği çıkmıyor?
Ben bu Windows'u nasıl flasha atacağım?
Nasıl Windows kuracağım çözemedim. Yardımcı olabilir misiniz?

Sistem özellikleri:
AMD E300.
RAM 2 GB.
32 Bit.

Kurulumdan kastınız nedir? Otomatik olarak yüklemeye mi başlıyor yoksa USB' ye mi atılmıyor?
Hani nereye kurmak istiyorsunuz seçeneği çıkınca sürücü seçme ekranı geliyor ya, yani olması gereken bu.
Ama windows setupına tıklar tıklamaz sürücü seçme ekranı gelmeden otomatik olarak kuruluma başlıyor. Usbye kurmak istiyorum, biostan yeni ssd takıp usbyi 1. sürücü seçip kuracağım. Ama önce usbye atmam lazım windowsu.
İso olarak indiremiyorum hiçbir yerden.

Rufus, Ventoy kullanabilirsiniz.
Rufus indirdim fakat onun için de iso dosyası gerekiyor isoyu bulamıyorum.
Windowsun sitesinden setupu indirdim normalde ordan isoyu indirme seçeneği çıkması gerekiyor ama direkt olarak mevcut bilgisayara kuruluma başlıyor

Hani nereye kurmak istiyorsunuz seçeneği çıkınca sürücü seçme ekranı geliyor ya, yani olması gereken bu.
Ama windows setupına tıklar tıklamaz sürücü seçme ekranı gelmeden otomatik olarak kuruluma başlıyor. Usbye kurmak istiyorum, biostan yeni ssd takıp usbyi 1. sürücü seçip kuracağım. Ama önce usbye atmam lazım windowsu.
İso olarak indiremiyorum hiçbir yerden.
USB' ye kurmak için rufus ile Windows To Go kurulumu yapmalısınız.
Buradan izleyebilirsiniz.

USB' ye kurmak için rufus ile Windows To Go kurulumu yapmalısınız.
Buradan izleyebilirsiniz.
1702581910359.png

Media Creation Tooldan bahsediyorsun.
Ne yapmak istiyorsun bölümünde 2. seçeneği kullanacaksın.

Hocam demeye çalıştığım şey şuydu, o aşamaya gelmem için önce iso lazım.
Bana şurayı sormadan direkt kuruluma başlıyor.
Eki Görüntüle 2053017
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu video ile isoyu direkt indirebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı