Windows'u orijinal mi kullanıyorsunuz?

Windows'unuz orjinal mi? Korsan mı?

  • Orjinal kullanıyorum.

    Oy: 166 74,8%
  • Korsan kullanıyorum.

    Oy: 56 25,2%

  • Oy verenlerin toplamı
    222
Orijinal ama trip attığım için etkinleştirmedim.

Screenshot_3.png
 
Senin kullandığın keylerde korsan. Verdiğin para nereye gidiyor MS'ye mi? Hayır. KMS sadece MyDigitalLife forumundan indirilir. İstediğin antivirus ile defalarca tara hiçbir şey bulamazsın. Açık kaynak kodlu olduğu içinde kodlarını inceleyebilirsin. Sizin indirdiğiniz KMS sürümleri açık kaynağı kullanarak içine bitcoin vesaire virüsleri gömülmüş farklı sürümler. Orijinal KMS ile alakası yok.

Kişiye özel falan değildir. Şirketlere toplu şekilde satılır kişilerde tek tek satar. Kaçak kod alıp kaçak olarak kullanıyorsun. 1000 liraya satılan sistemi MS neden 10 liraya keyini satsın?
Korsan olsaydı o keyler kara listeye düşerdi. Ayrıca KMS den daha güvenilir olduğu kesin. En azından bilgisayarında kod çöplüğü yaratmıyor.
 
Orjinal de değil, korsan da değil. Deneme versiyonu, kaldı ki Windows etkinleştirme yapılmasa bile gündelik kullanıma izin veriyor masaüstü resmi dışında (Windows 7 için konuşuyorum) dolayısıyla korsan kullanıp bilgilerinin başkasına gitmesi saçma bir durum.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı