Windows'u patlatan Linux duvar kağıdı

Bence üstünlük. Açık kaynak kullanan birisi bence bazı yerlerde çok daha üstün. Daha az kaynak tüketimi de cabası. Tabii ben de "Linux kullanıyorum ve havalıyım" demiyorum ki bu yanlış fakat kesinlikle Windows kullanan birine göre Linux kullanıcısı üstündür.

Bence üstün olduğu yerler de var ama ikisinin de kullanım alanları farklı (Windows oyun ve ev kullanımında iyi Linux ise geri kalan her kullanımda iyi) yani tam karşılaştırma yapılamaz.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende :D

Linux karakterini png olarak atar mısınız?

Tabii ki.

silahlı_linux_penguen-removebg-preview.png
 
Para alıyor musunuz? Babanızın şirketi olsa bu kadar reklamını yapmaz, savunmazsınız.
Özgür, açık kaynaklı ve topluluk sayesinde gelişen bir yazılımın reklamını yapmak, savunmak neden kötü olsun? Linux bir şirket değil ama babasının şirketi olmamasına rağmen Apple, Microsoft gibi şirketlerin fanboyu olanlar var forumda, onu ne yapacağız?
 
Son düzenleme:
Bence üstün olduğu yerler de var ama ikisinin de kullanım alanları farklı (Windows oyun ve ev kullanımında iyi Linux ise geri kalan her kullanımda iyi) yani tam karşılaştırma yapılamaz.

Bir lisansa bağımlı tutması bile Windows'un hanesine eksi yazıyor. Sırf WinDBG kullanıyorum diye şu an Windows'ta takılıyorum. Günün kalan her anı benim için Debian'da geçiyor :)
 
  • Heyecanla açar.
  • Resmi indirmek isterken bunun buzdolabında 777 kere dondurulmuş bir espri olduğunu görür.
  • Çalma listesindeki en hüzünlü şarkıyı açar ve çatıya çıkar.
  • Bir yudum içki içtikten sonra aşağı bakmaya başlar.
  • Ahmet Salihlioğlu, ne gerek vardı buna, diye bağırır.
  • Tek ayağını sarkıtır, ardından öbür ayağını atar.
  • Böylece Windows yerine n g neer patlamış olur.
 
Son düzenleme:
Bir lisansa bağımlı tutması bile Windows'un hanesine eksi yazıyor. Sırf WinDbg kullanıyorum diye şu an Windows'ta takılıyorum. Günün kalan her anı benim için Debian'da geçiyor :)

Hocam Windows ticari bir işletim sistemi o yüzden lisanslı. Ama onu bende hiç sevmiyorum. 2 gün önce format atmıştım bugün Office 2016 yükledim ve deneme sürümü olduğu için o malum programla etkinleştirdim. Şu an Kaspersky ile hızlı tarama yapıyorum. Ondan sonra SFC yapacağım.
 

Geri
Yukarı