Para alıyor musunuz? Babanızın şirketi olsa bu kadar reklamını yapmaz, savunmazsınız.
Sevdiğiniz bir şeyi herkese tanıtma isteği.
Para alıyor musunuz? Babanızın şirketi olsa bu kadar reklamını yapmaz, savunmazsınız.
Bence üstünlük. Açık kaynak kullanan birisi bence bazı yerlerde çok daha üstün. Daha az kaynak tüketimi de cabası. Tabii ben de "Linux kullanıyorum ve havalıyım" demiyorum ki bu yanlış fakat kesinlikle Windows kullanan birine göre Linux kullanıcısı üstündür.
Bende
Linux karakterini png olarak atar mısınız?
Özgür, açık kaynaklı ve topluluk sayesinde gelişen bir yazılımın reklamını yapmak, savunmak neden kötü olsun? Linux bir şirket değil ama babasının şirketi olmamasına rağmen Apple, Microsoft gibi şirketlerin fanboyu olanlar var forumda, onu ne yapacağız?Para alıyor musunuz? Babanızın şirketi olsa bu kadar reklamını yapmaz, savunmazsınız.
Bence üstün olduğu yerler de var ama ikisinin de kullanım alanları farklı (Windows oyun ve ev kullanımında iyi Linux ise geri kalan her kullanımda iyi) yani tam karşılaştırma yapılamaz.
Bir lisansa bağımlı tutması bile Windows'un hanesine eksi yazıyor. Sırf WinDbg kullanıyorum diye şu an Windows'ta takılıyorum. Günün kalan her anı benim için Debian'da geçiyor![]()
Linus abim belini kırar onun! Şaka bir yana Linus Torvalds gerçekten alır, nakavt eder Bill'i. "Shame" you Nvidia.Hocam bence Bill abimiz ile Linux çekirdeğini yazan Linus Torvalds abimizi dövüşürken resmeden bir duvar kağıdı da fena gitmez.
İ-iyi ama asıl işletim sistemi GNU ve GNU birçok gönüllü ile birlikte yazıldı. Adam orada tek başına kalacak?Hocam bence Bill abimiz ile Linux çekirdeğini yazan Linus Torvalds abimizi dövüşürken resmeden bir duvar kağıdı da fena gitmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.