Kurtarma menüsünü nasıl açacağım?Biraz daha bekleyin olmadı bilgisayarı kapatıp hemen kurtarma menüsünü açın ardından başlangıç onarma'yı seçin bu yarıda kalan güncellemeyi silerek (yada tekrar yükleyerek) düzelmesini sağlar sonra tekrar güncellemeyi deneyebilirsiniz.
Kurtarma menüsü büyük ihtimal otomatik olarak açılır eğer açılmazsa bilgisayar açıldıktan sonra Windows tuşuna tıklayın sağ alttaki güç butonuna tıklayın shift tusuna basılı tutarak yeniden başlat'a tıklayın ve kurtarma menüsü gelmeden bırakmayın gelince bırakıp üstteki adımları yapın
Yazdıklarımı tamamen okuduğunuza emin misiniz?-Kurtarma menüsünü nasıl açacağım?
Laptobu kapatıyorum tekrar açtığımda yine aynı sayfa önüme geliyor biostanda birşey yapamıyorum. Bu işlerden çok anlamıyorum.Yazdıklarımı tamamen okuduğunuza emin misiniz?-
Aynı sayfa dediğin yer neresi fotoğrafını atabilirmisin kankaLaptobu kapatıyorum tekrar açtığımda yine aynı sayfa önüme geliyor biostanda birşey yapamıyorum. Bu işlerden çok anlamıyorum.
Laptopu kapatıyorum tekrar açtığımda yine aynı sayfa önüme geliyor BIOS'tan da bir şey yapamıyorum. Bu işlerden çok anlamıyorum.
Tamamdır sıkıntı çıkarsa beni etiketlemen yeterli.Neyse hallettim gerek kalmadı
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.