windowsu ben kurmuştum ama tekrar kurmam gerekir mi?Her şeyi kaldır derseniz Windows harici her şey silinir. Format bitince Windows ile bilgisyar tekrar başlar.
orijinal windows için mi geçerli hocam bu ?yanlışım yoksa eğer
Dosyalarımı sakla olarak işleme başlarsan PC C:/ de Windows.old adında bir klasör oluşturuluyor ve içerinde eski Windows ile ilgili yüklü olan programlar dosyalar vb şeyler oluyor.
Her şeyi kaldır olarak işleme başarsan komple her şeyi siliyor sıfır yeni Windows yükleniyor/sıfırlanıyor.
Hayır windows başlarken normal yaptığınız kurulumu yapacaksınız. Bilgisayar ismi koyma gibi kolay işlemler.windowsu ben kurmuştum ama tekrar kurmam gerekir mi?
Windows'u ben kurmuştum ama tekrar kurmam gerekir mi?
Gerekmez. Bilgisayar ilk kurduğun hale gelir.Windowsu ben kurmuştum ama tekrar kurmam gerekir mi?
BIOS ayarları gitmez ama ekran kartı da dahil tüm sürücüler gider, tekrar kurman gerekir.Bios ayarları ekran kartı güncellemeleri vs gider mi ?
Hayır windows başlarken normal yaptığınız kurulumu yapacaksınız. Bilgisayar ismi koyma gibi kolay işlemler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.