Windows'u SSD'ye Nasıl Taşırım?

Disk klonlama yazılımları vasıtasıyla SSD'e taşınan verilerin performans değerlerinin yanında sıfır bir SSD'e sıfır kurulum gerçekleştirmek arasındaki performans değerleri nasıldır? Bir fark var mı?

Disk klonlama işlemi yapmış performans sonuçları hakkında bilgi verebilecek olan var mı?

Herkese teşekkürler. Aktivasyon Key'i isterse kötü olur çünkü tek kullanımlık Oem Key'di benimkisi.
OEM keyler tek kullanımllık olmaz, tek bilgisayarlık olur. Format atıp kullanabilirsiniz yani.
Format sonrası internete bağlandığınızda o anakarta otomatik olarak etkinleştirme yapılır. Yani OEM key formattan sonra da kullanılabiliyor.

Ben diskimi klonladım ve o şekilde kullanıyorum. Performansı öngörülenden düşük. Diskimle mi alakalı klonlamakla mı orasını bilemem.

İşte çok güzel bir yorum teşekkür ederim. Harddiskiniz 7200 rpm yazma hızında mı? Kaç senedir aynı hdd'i kullanıyorsunuz badsector taraması yaptınız mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı