Windows'u telefon ile etkinleştirmek bir sıkıntı çıkarır mı?

notnow

Decapat
Pintipin'den Windows 10 key satın aldım ama normal şekılde key calısmadı ve mesaj attıklarımda telefon ıle etkınlestibiceğimi söylediler ve attıklları talimatta göre etkinleştirdim görseldeki siteden etkinleştırdım ıstersenız videosuda var sizce bir sıkıntı çıkar mı ister istemez ıcımde bır korku var.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (17).png
    Ekran Görüntüsü (17).png
    80 KB · Görüntüleme: 415
Pintipin'den Windows 10 key satın aldım ama normal şekılde key calısmadı ve mesaj attıklarımda telefon ıle etkınlestibiceğimi söylediler ve attıklları talimatta göre etkinleştirdim görseldeki siteden etkinleştırdım ıstersenız videosuda var sizce bir sıkıntı çıkar mı ister istemez ıcımde bır korku var.

Zaten micrasoftun kendi özelliği sorun çıkartmaz iCloud gibi düşünün.

Sıkıntı olmaz. Ucuza satılan lisansların birçoğu telefon yöntemiyle etkinleştiriliyor.

Sorun çıkarmaz. Zaten Microsoft Serverlarından lisanslanıyor.

Yani bu site aracı görevi mi görüyor herhangi bir sıkıntı çıkmaz doğru mu anladım.

Zaten micrasoftun kendi özelliği sorun çıkartmaz iCloud gibi düşünün.
Yani bu site aracı görevi mi görüyor herhangi bir sıkıntı çıkmaz doğru mu anladım. yoksa bu ayrı bır sıte olarak mı geçiyor

Son düzenleme:
Bu microsoftun kendi sitesi değil işte bende bundan korkuyorum url'ye bakarsan pintipin.com yazdığını görebilirsin benimde sorum bu adamların sitesinden etkinleştirmek sıkıntı çıkarır mı bundan endişe duyuyorum
O zaman sırasıyla şunları yapın;

1-) Windows'un kendi etkinleştirme aracını çalıştırın.
2-) Telefon ile etkinleştirme seçeneğini seçin
3-) 0850 390 2777 yi arayın (Microsoft Aktivasyon Merkezi)
4-) Telefon açılınca sırasıyla 2 - 1 - 1 - 2 - 1 tuşlarına basın.
5-)Bilgisayarınız da açılan menüde ki kodları soracak, sırasıyla girin.
6-)Hepsini girdikten sonra bu yazılım kaç bilgisayarda kullanılıyor diye soracak, 1 bilgisayar deyin.
7-) Sonra size 25 er haneli kodlar verecek, onları karıştırmadan aktivasyon kutucuğuna yazın, hatta bir kopyasını da saklayın, ileride gerekirse bu aşamaları baştan yapmazsınız.

Bir yerde takılırsanız, uzaktan bağlanıp yardımcı olmaya çalışırım.

2-) Telefon ile etkinleştirme seçeneğini seçin.
3-) 0850 390 2777'yi arayın (Microsoft Aktivasyon Merkezi)
4-) Telefon açılınca sırasıyla 2 - 1 - 1 - 2 - 1 tuşlarına basın.
5-)bilgisayarınız da açılan menüde ki kodları soracak, sırasıyla girin.
6-)Hepsini girdikten sonra bu yazılım kaç bilgisayarda kullanılıyor diye soracak, 1 bilgisayar deyin.
7-) Sonra size 25'er haneli kodlar verecek, onları karıştırmadan aktivasyon kutucuğuna yazın, hatta bir kopyasını da saklayın, ileride gerekirse bu aşamaları baştan yapmazsınız.

Hocam çoktan etkinkeştirdim pintipin.com sitesinden benim dediğim şey adamların sitesinden etkinleştirmek bir sıkıntı çıkaır mı yani bir sunucuya bağlanma bilgi çalma gibi vs. benim korktuğum şey bu.

2-) telefon ile etkinleştirme seçeneğini seçin.
3-) 0850 390 2777'yi arayın (Microsoft aktivasyon merkezi)
4-) telefon açılınca sırasıyla 2 - 1 - 1 - 2 - 1 tuşlarına basın.
5-)bilgisayarınız da açılan menüde ki kodları soracak, sırasıyla girin.
6-)hepsini girdikten sonra bu yazılım kaç bilgisayarda kullanılıyor diye soracak, 1 bilgisayar deyin.
7-) sonra size 25'er haneli kodlar verecek, onları karıştırmadan aktivasyon kutucuğuna yazın, hatta bir kopyasını da saklayın, ileride gerekirse bu aşamaları baştan yapmazsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoda yapılan adımları uyguladım eğer vidoyou izlerseniz daha iyi anlarsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı