Windows'um Orjinal mi Sahte mi?

obey00

Hectopat
Sistem montajı içerisinde Windows 10 demo ile test edileceği söylenmişti.
1- Orjinal sistem ile mi yoksa sahte bir iso dosyası ile mi sistemin kurulduğunu anlayabilir miyim?
2- Eğer orjinal bir Windows 10 demo yüklendiyse, OEM keylerden Pro olanını alıp lisanslasam sorun olur mu? Yoksa sıfırdan formatlayıp keyi formatlarken gireceğim.

Selamlar CMD ye vereceğim kodu girip bana buraya resim atar mısın ?
CMD ye yapıştır : vbs -xpr
Ekran Alıntısı.PNG

Selamlar CMD ye vereceğim kodu girip bana buraya resim atar mısın ?
CMD ye yapıştır : vbs -xprEki Görüntüle 490431
merhaba, ürün kargolandı yarın geliyor. geldikten sonra test edeceğim.
eğer orjinal windows iso'su ile kurulum yapıldıysa (demo olarak yapılacağı söylenmişti) Pro OEM key girerek lisanslayabilir miyim?
Orijinal Windows ISO'su ile deneme sürümü kurulmuş.
Eğer gelen sürüm Home ise Home, Pro ise Pro anahtarı al.

Ya da sıfırdan kurulum yapabilirsiniz.
sıfırdan yapmayı düşünüyorum ben de aslında ancak hazır kurulu gelmişken bir yandan da tekrar formatlamak istemiyorum. ondan dolayı merak etmiştim, eğer orjinal dosya ile kurulum yapıldıysa direk oem key alıp lisanslama yapıp geçecektim.

merhaba, ürün kargolandı yarın geliyor. geldikten sonra test edeceğim.
eğer orjinal windows iso'su ile kurulum yapıldıysa (demo olarak yapılacağı söylenmişti) Pro OEM key girerek lisanslayabilir miyim?

sıfırdan yapmayı düşünüyorum ben de aslında ancak hazır kurulu gelmişken bir yandan da tekrar formatlamak istemiyorum. ondan dolayı merak etmiştim, eğer orjinal dosya ile kurulum yapıldıysa direk oem key alıp lisanslama yapıp geçecektim.
Elbette aldığın ürün özelliklerinden bahsedebilir misin?

evet konu ile bağlantısız sordum güle güle kullanınız. Soru sorarsanız ben buralardayım
çok teşekkür ederim, umarım sıkıntısız bir şekilde kullanırım. siparişi verdikten sonra ekran kartı hakkında olumsuz yorumlar duydum ancak çok fazla oyunlarla işim olmadığı için yoğun bir çalışma durumu olmayacaktır diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı