Program gelistiricileriyle alakali degil deyip yine yazilimlarin sorunlarindan bahsetmissin.Sadece program geliştiricileriyle alakalı değil. Ben Windows üzerinde aynı mikrofonla bu kadar dipses problemi yaşamıyorum. 2 güne nasıl hantal çöp oluyor olabilir, onu bile anlamıyorum. Son yaptığım temiz kurulum üzerinden 1 yıl geçti. Sistemim ilk gün kurduğum gibi tabii ki çalışmıyordur ama dual boot olarak sistemde kurulu olan Endeavour ile de hız açısından bir fark hissetmedim. Ki sistemimin epey dolu olduğunu belirtmemde fayda var. 3. parti yazılımlardan faydanlanmayı seviyorum, dolayısıyla pek çok yardımcı yazılımla dolu bilgisayarım. Uzaktan pc'ye klavye mouse olarak telefonla kontrol etmek içni yazılımlar gibi.
Dediklerim hakli olsada olmasada zaten yine Linux'u kotuleyeceksin buyuk ihtimal.Hayır. En baştan bol resimli haklı nedenlerle Windows'u gömmeni istiyorum şuan.
Dediklerinde haklı isen bak lisansa aldırmayacağım, direkt Linux kuracağım. Ha beğenir miyim bilmiyorum.
Ama bana Linux'u ölümüne savunan biri kullanmayı da öğretmeli.
Hahaha! Daha mesajimi gondermeden yine Linux'u gommeler basladi.
Tek haklı cevap bu olsa gerek.Eyt maşallah 18 sayfa boyunca Linux vs Windows tartışmasımı yaptınız isteyen istediğini kullansın deyin bitsin beya.
Vay canina, sasirtici!Tek haklı cevap bu olsa gerek.
@202 dediklerinde sonuna kadar haklısın. Bende de arkada birşeyler indirip diliyordu falan.
Erkek adam sözünde durur. Bana hangi dağıtımı önerirsin?
@AhmetRyzen anlatmama gerek kalmadı @202 anlatmış zaten.Program gelistiricileriyle alakali degil deyip yine yazilimlarin sorunlarindan bahsetmissin.
Kde-connect arastir bakalim dedigin yapilabiliyormuymus?
Dediklerim hakli olsada olmasada zaten yine Linux'u kotuleyeceksin buyuk ihtimal.
Windows kapali kaynak, arkada ne yaptigi belli mi? Senin paranla satin aldigin bilgisayar tamamen senin olmali, Microsoft'un degil.
İki uc gune hantallasip cop oluyor zaten, temizlikmis suymus buymus bos isler. İse yaradigi falan yok. Her guncellemede dahada kotuye gidiyor ve microsoft'un gereksiz programlariyla dolup tasiyor sistem.
Hatalardan bahsetmeye gerek yok zaten, en kucul seyde mavi ekran. Linux'da bir kere bile kernel panic almadim (Bile bile yaptiklarim haric).
Guvenlik. Tamam Linux windows'dan daha az kullanildigi icin virusler daha cok windows'a gore yaziliyor, bunu kenara birak ve windows'un guvenlik aciklarina bak. Linux'a gore cok daha fazla guvenlik acigi var windows'da. Zaten microsoft arkadan goturuyor verileri siz farkinda olmadan.
Ozgurluk. Windows'da microsoft ne isterse onu kullanirsin, kendi yaptiklari tarayici olan edge'i kullanman icin milyar tane reklam gosteriyor. Bilgisayari her acisinda sunu kullan, suna abone ol, sunu satin al diye sacmaliklar cikartiyor. Linux'da boyle degil. Sunu kullanacaksin kardes diye bir sey yok penceredeki gibi.
Paket yoneticisi vb. seyleri yazmiyorum zaten ama isterseniz yazarim
Hahaha! Daha mesajimi gondermeden yine Linux'u gommeler basladi.
Vay canina, sasirtici!
Oncelikle bir konuda soz vermeni istiyorum; en kucuk bir hatada Linux'u silmeyeceksin. Her hatanda sana elimden geldigince yardimci olacagim.
Onerilerim; Pop!_Os, Linux Mint, ZorinOs, Manjaro.
Bunlarin disinda su siteyi ziyaret et oncelik olarak: Distrochooser
Yazılım sorunlarından bahsetmedim.Program gelistiricileriyle alakali degil deyip yine yazilimlarin sorunlarindan bahsetmissin.
Okuduğumuzu anlamakla bir problemimiz var anlaşılan. Tatlı dille konuşuyorum ısrarla ama yorucu oluyor bir yerden sonra.Sistemim ilk gün kurduğum gibi tabii ki çalışmıyordur ama dual boot olarak sistemde kurulu olan Endeavour ile de hız açısından bir fark hissetmedim. Ki sistemimin epey dolu olduğunu belirtmemde fayda var.
Suruculerde bir yazilimdir.Yazılım sorunlarından bahsetmedim.Nasıl hantallaşıyor dedim, hantallaşacak olsa benim sistem hantallaşırdı dedim.
Okuduğumuzu anlamakla bir problemimiz var anlaşılan. Tatlı dille konuşuyorum ısrarla ama yorucu oluyor bir yerden sonra.
Ek olarak; diyorum ki, W11 kullanırken aynı kulaklık ve mikrofonla bu kadar dip ses problemim yok. Bunun OS tarafından sunulan sürücü dışında hangi yazılımla alakası var acaba?
Linux'a da milyar dolarlarlarca para akıyor. Linux kernelini hangi şirketlerin desteklediğini bile bilmiyorsun. Bir işletim sistemini iyi veya kötü yapan şey onunla beraber gelen yazılımların kullanılabilirliğiyle alakalı. Madem buna yazılım geliştirenler bu kadar kötü, maden bu OS'te iyi yazılım geliştiren kimse yok neden kullanıyorsunuz ki? Kendinle çelişiyorsun.Suruculerde bir yazilimdir.
Windows'un arkasinda milyar dolarlari olan bir sirket var. Windows'a milyonlarca dolar butce ayriliyor ve cihaz ureticileriyle anlasma yapiliyor. Linux boyle mi? Linux'u gonullu kullanicilari gelistirir, Linux'a ayrilan ozel bir butce yok. Sifir butce ile o kulaklik ve mikrofonun calismasi bile mucizeYani dediginiz eninde sonunda yine 3. sahis ile alakali.