Windows'un gereksiz hantal olması

Sisteme gore degisir. Kullanim alanina, neyle ilgilendigine, ne yapacagina gore bu durum degisir. Windows ile bir sürü şey yapabilirsin. Cogu seyin her destegi var, yapamayacagin seyler cok az. Bana gore Windows her türlü daha iyi. Tasarimi on numara, senkronize kolay, tek tikla ayarlar kaydediliyor. En fazla sürücü destegi alan isletim sistemi. Sistem Windows ile cok kasiyorsa veya Windows'u sevmiyorsan, Linux ile calisan oyunlarla - uygulamalari kullaniyorsan kullanabilirsin. Sirf isletim sistemi icin tartismaya gerek yok bence Linux daha ozgur yapabilecegin seyler ama Windows daha rahat.

Kötü yanlarına cevap veriyorum.
1: https://www.protondb.com/. Ek olarak bu Linux'un suçu değil.
2: Sürücü desteği Windows'dan kat kat iyi.
3: Dağıtıma göre değişir.
4: Terminal fiyasko mu??? Bu sitenin kurallarına aykrı olmasa buraya 20 satırlık bir random yazardım
5: Ne? Ciddi ciddi bunu Linux'un kötü yanı olarak mı görüyorsunuz? 24MB'lık farkın ne zararı var?
6: Çıksın, sana zararı ne? Hem bahsettiğiniz init çıktıları isteğe bağlı kapatılabiliyor ve çoğu dağıtımda gösterilmiyor.
7: Grub açılmasında ne açılsın? Grub'u ne sanıyorsunuz siz? Sadece dualboot için kullanıldığını falan sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
8: Hayır böyle birşey yok. Bu sizin sorunuz. Terminal ile bile kolayca kablosuz ağa bağlanabilirin.
Cidden şuan fanboyluk yapıyorsunuz.

7)Grub bir bootloaderdir Windows Boot Manager gibi.

İnsanlar sizin gibi her şeyi Terminal'e yazmak zorunda değil. Kolaylık olsun diye Windows'a yönelirler.

@363652, TERMİNAL (!) çöp.

İnsanlar sizin gibi her şeyi Terminal'e yazmak zorunda değil. Kolaylık olsun diye Windows'a yönelirler.

@363652, TERMİNAL (!) çöp.
Terminal çöp ha. Terminal harika bir şey. Saçma ayarlar uygulamasında sürünmek yerine her şeyi iki komutla halledebiliyorum.

Linux'ta çoğu şeyi artık GUI üzerinden yapabiliyorsunuz. Terminal'e artık neredeyse gerek bile olmuyorken sizin gidip Terminal'e laf etmeniz komik.
+Terminal harika bir program.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…