The Forest Linux'da çalışıyor. Küçük sıkıntıları varmış sadece.Ya tek eksiği the forest işte. The forest.
The Forest Linux'da çalışıyor. Küçük sıkıntıları varmış sadece.Ya tek eksiği the forest işte. The forest.
Vallaha mı? Tamam, harika. Valve adamdır.The Forest Linux'da çalışıyor. Küçük sıkıntıları varmış sadece.
Sürücü desteği yok mu? Yeni nesil ve eski nesil donanımlarda Linux Windows'un bile önünde iyi çalışıyor. Ağ bağlanmak için şifre girip bağlanıyorsunuz. Terminal deseniz hayat kurtarıcı. Türkçe dil paketlerinde herhangi bir sorun görmedim. Köşede bir yerde hadi belki olabilir de apply gibi basit bir kelimenin de anlamını bilmiyorsanız sorun biraz siz de gibi geliyor. Windows'da çalışan çoğu yazılım ve oyun kimi zaman Windows'dan daha iyi çalışıyorlar. Açılışta kod yığını derken orayı da anlamadım. Linux Mint gibi dağıtımlarda bu olay yok ve olduğunu farz etsek ne zararı var açılırken neler olduğunu görüyorsunuz işte sorunu gene anlamadım. GRUB konusunda ne demek istediğinizi anlamadım onun yerine systemd'yi GRUB'a alternatif kullanabilirsiniz.Ben kendi Linux tecrübelerime dayanarak:
Kötü özelliklere bakarsak:
- Kernel zaten muhteşem.
- Hantal değil.
- Hızlı.
- Windows'ta çalışan neredeyse bütün uygulamalar Linux için çalışmıyor.
- Sürücü desteği yok.
- Türkçe dil paketleri hiç iyi değil.
- Terminal başlı başına bir fiyasko.
- O GB yerine GiB yazılması aşırı kötü.
- Her açılışta o kod yığını çıkıyor.
- Sadece Linux yüklü bilgisayarda GRUB menüsü açılıyor. Şaka gibi.
- Kablosuz ağa bağlamak normal adamı kanser ediyor.
Daha da geliştirilmesi lazım Linux'un.
Evet haklısınız. Birde arkadaş bilmiyor Microsoft ona IDE harddiskler için yapılmış NTFS yi ona M2 SSDlerde yutturuyor.Konsola hakaret eden şahıs, dos komutu kullanır ama...
Windowslada uğraşıyorum. Ama Linux daha iyi. Zaten favorim W7 ve Linux.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.