Alperen136
Decapat
Daha fazla
- RAM
- 12
- SSD veya HDD modeli
- Bilmiyorum
- İşlemci
- AMD A10-9600p Radeon R5, 10 bilgisayar çekirdek
Kusura bakmayın nasıl başlık atacağımı bilmiyorum benim VirtualBox'a Win xq kurmuştum Windows xq çok eski olduğu için neredeyse hiçbir programı kabul etmiyor benim Windows 10'da sahte çünkü benim masaüstü HDD, di ben hızlansın diye SSD taktım SSD'nin ecinde gelen Windows 10 sahte büyük ihtimal. Benim kuzenimin masaüstü Windows 10 eğer Windows 11'e cevirmediyse şimdi ben kuzenlerimin PC'sindeki orijinal Windows 10 ISO dosyasını kuzenimin bilgisayarına zarar vermeden alabilir miyim eğer alabiliyorsam nasıl alabilirim hem VirtualBox'dan artık her programı test edebilirim hem de oluyorsa kendi pcmide orijinal yapabilirim.
Başlıkta donanım özellikleri yaz diyor ne alakası var anlamadım ama galiba bilemdigim bir şey var kuzeniminkini bilmiyorum benimkiler.
Oradaki yazıları buraya kopyalıyacağım
AMD A10-9600p Radeon R5, 10 bilgisayar çekirdek 4C + 6G 2.40 GHz.
RAM 12 64 Bit tabanlı Windows etkinleştirilmelidir diyor zaten CMD ile test etmiştim geçemedi büyük ihtimalle sahte. Windows 10 Pro yüklü bir de.
Başlıkta donanım özellikleri yaz diyor ne alakası var anlamadım ama galiba bilemdigim bir şey var kuzeniminkini bilmiyorum benimkiler.
Oradaki yazıları buraya kopyalıyacağım
AMD A10-9600p Radeon R5, 10 bilgisayar çekirdek 4C + 6G 2.40 GHz.
RAM 12 64 Bit tabanlı Windows etkinleştirilmelidir diyor zaten CMD ile test etmiştim geçemedi büyük ihtimalle sahte. Windows 10 Pro yüklü bir de.