Windows'un öğrenci sürümü

Acaba ders proğramını kabul ederler mi?

@Recep Baltaş abi İngilizcem iyi değil rica etsem yardımcı olur musun ne demek isteniyor

@Recep Baltaş abi İngilizcem iyi değil rica etsem yardımcı olur musun ne demek isteniyor
azs.png

Ben doktora öğrencisiyim, öğrenci belgesiyle (pdf) aldım. Bir ingilizce bir de türkçe versiyon indirip, toplamda kullandığım 3 bilgisayara kurdum. Gayet güzel gidiyor şimdilik, son zamanlarda hiç bir şeyi korsan kullanmama konusuna kafayı takmıştım ve microsoftun böyle bir şeyi olduğundan yeni haberim oldu; hemen faydalandım. Hatta öyle kafayı taktım ki korsan kullanmamaya microsoft office yerine libreoffice kullanıyorum (keşke ücretsiz office de olsa); işimi de gayet görüyor.

@Ali Güngör abicim rica etsem bi bakar mısın

Ben doktora öğrencisiyim, öğrenci belgesiyle (pdf) aldım. Bir ingilizce bir de türkçe versiyon indirip, toplamda kullandığım 3 bilgisayara kurdum. Gayet güzel gidiyor şimdilik, son zamanlarda hiç bir şeyi korsan kullanmama konusuna kafayı takmıştım ve microsoftun böyle bir şeyi olduğundan yeni haberim oldu; hemen faydalandım. Hatta öyle kafayı taktım ki korsan kullanmamaya microsoft office yerine libreoffice kullanıyorum (keşke ücretsiz office de olsa); işimi de gayet görüyor.
senden ricam burda ne demek isteniyor bunu bana bi açıkla.

@Neutral abi bi baksana rica ediyorum adamlar ne diyor bana.

Dosya Ekleri

• azs.png
    azs.png
    101,8 KB · Görüntüleme: 388

Eki Görüntüle 36372
Resimde DreamSpark'a üye olduğunuz için teşekkür ediyorlar. DreamSpark hizmetlerinden faydalanmak istiyorsanız öğrenci olduğunuzu kanıtlamanız gerekiyor. Bunun için de DreamSpark yazılım kataloğuna gelip herhangi bir yazılımı seçtikten sonra "Get Verified" bağlantısına tıklamanız ve gerekli işlemleri uygulamanız söyleniyor.

Okulunuzun size verdiği email adresiniz ile veya öğrenci belgeniz ile öğrenci olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı