Windows'un orjinal yada sahte olması performansı etkiler mi?

keremvts

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma format atmadan önce orjinal windows 8 kuruluydu. Cs:go'da en düşük ayarlarda 70-80 fps alırken şimdi bilgisayarımı formatladım Windows 8.1 update 1 yükledim şu anda en düşük ayarlarda max 30-40 FPS alıyorum. Sizce bunun Windowsun sahte olmasıyla bir alakası var mıdır?
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden orijinal Windows 8 yerine korsan Windows 8 kurduğunu öğrenebilir miyim?
Evet korsan programların performans düşmesi yaşatması ve donanıma zarar verdiği bilinen şeylerdir.

Windowsun orjinal değilse performans düşüşü ile karşılaşabilirsin ama Receb abinin verdiyi linklerden indirdiysen windowsu o zaman sorun olmaz.

Bak ben sana birşey anlatayım, Windows 8.1'i KMSpico ile aktif etmiştim belli süre sonra internetinden tut, açılışına, kapanışına kadar herşey ağırlaştı, teknik incelemelerim sonucu windows'um dan KMS sunucusuna çeşitli loglar, ara ara, ekran görüntüleri gittiğini gördüm. Yani orjinalde fayada var.

Performans farkı kurduğunuz imaja bağlı olabilir. Bende de öyle bir bir şey olmuştu. Üzerinde oynanmış windowslar verimli olmuyor. Sürücülerinizi de güncelleyin.
NOT:Windows 8 sürücüleri ile Windows 8.1 de tam performans alamayabilirsiniz.

Neden orijinal Windows 8 yerine korsan Windows 8 kurduğunu öğrenebilir miyim?
Evet korsan programların performans düşmesi yaşatması ve donanıma zarar verdiği bilinen şeylerdir.
bunu diyen kişi korsan win 8,10 kullanıyor LOL

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı