Windows'un ve programların bozulması - Sabit Disk arızası

Makaleler
12
Yer
Balıkesir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yakın bir zamanda bilgisayarımı kapatıp ertesi gün açtığımda bilgisayar açılmadı. Windows yükleme ekranına gelip biraz orada bekliyor, sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Bu böyle sürekli devam edip duruyordu. Onarma yapmayı denedim BIOS pilini çıkarıp taktım yine hiçbir şey değişmedi. Bende çareyi format atmakta buldum. Formatı attım bilgisayarda hiçbir şey düzgün çalışmıyordu. Örneğin Google Chrome yükledim kullandıktan 15dk. sonra kapatıp açtığımda programın herhangi bir dosyası bozuk lütfen tekrar yükleyin hatası alıyorum. Bu ve bunun gibi hataları neredeyse her programda aldım. Her şey yüklendikten en fazla 3 saat sonra bozuldu. Bende acaba yanlış mı format attım diye tekrar format attım yine nafile hiçbir şey değişmedi. Acaba problem nerede? Yaşar Asdfg

Sanırım bozulan sabit disk soyadına kadar etki etmiş Yaşar. Kötü olmuş. Ya sabit disk bozuk ya da belleklerde sorun var. Belleklerde sorun olsa mavi ekran hatası alırsın. Almasan da Memtest86+ ile bellekleri test edebilirsin. Sabit disk sağlığına da HD Tune 5.60 ile bakabilirsin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı