Windows'un yanına Linux kurulmalı mı?

grant

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx 550 4GB | i3 10100f | 8GB DDR4 3200Mhz ram | MSI H510M-A PRO
Meslek
Vatandaş
Merhaba, cihazımı direkt Linux mu yapmalıyım yoksa Windows'un yanına Linux mu kurmalıyım? 256 GB SSD var.

Siber güvenlik ve programlama ile uğraşmak için soruyorum oyun oynamıyorum. FreeDOS cihaz alıp Linux mu kurmalı yoksa Windows cihaz alıp yanına Linux mu kurmalı?

Merhaba, cihazımı direkt Linux mu yapmalıyım yoksa Windows'un yanına Linux mu kurmalıyım? 256 GB SSD var.

Siber güvenlik ve programlama ile uğraşmak için soruyorum oyun oynamıyorum. FreeDOS cihaz alıp Linux mu kurmalı yoksa Windows cihaz alıp yanına Linux mu kurmalı?
Fazla oyun oynamiyorsaniz sıfırdan Linux kurun freedos alıp.

Örnek olarak Windows'un yanına düzgün şekilde Linux dağıtımı kurduğunda Grub'da windows kayboluyor grub-customizer yazılımında dahi windows gözükmeyebiliyor.

Örnek olarak Windows'un yanına düzgün şekilde Linux dağıtımı kurduğunda Grub'da windows kayboluyor grub-customizer yazılımında dahi windows gözükmeye biliyor.
Grub config dosyasında küçük bir düzenleme yapılarak çözülür. Yine olmadı elle girersin girdiği.

Dualboot kurmanızı öneririm, eğer yeni kullanıcıysanız bir yerden sonra illa Windows lazım oluyor.

Hayır değil. Kolayca bulunabilir.
Ek olarak genellikle böyle bir şey olmaz. Düzgün kurdum demişsiniz ama tam olarak nasıl olduğunu spylememissiniz.
1- Arama motoruna Grub'da windows gözükmüyor yazınca hep grub-customizer veya benzeri çözümler çıkar config dosyası ile çözüm neredeyse hiç çıkmıyor.
2- Genellikle böyle şeyler çok oluyor.
3- Düzgün kurdum cümlesini "tam olarak nasıl olduğunu" nasıl söyleyebilirim anlayamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı