Windows'un Yanına macOS Kurmak

Heimatlos

Megapat
Yer
Muğla/Muğla
Daha fazla  
Meslek
Elektrik Teknikeri
Arkadaşlar bilgisayara Windows'un haricinde HDD ye Mac OS yüklemek istiyorum. Sebebi ise iş yerinde artan Apple bilgisayar kullanıcıları ve sorunlarına yardımcı olabilmek. Bilgisayarıma kurabilir miyim ? Hangi Mac OS'yi kurmalıyım ? Mac OS ücretli mi ? Nereden temin ederim? Nasıl yüklerim?

Sistem özelliklerim: i7 4930 K - Asus Rampage IV Black Edition - 32 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulum esnasında bir takım sorunlar yaşadım ve kurulumu gerçekleştiremedim. Yanlışlıkla da iso dosyasını da silmiş bulundum. İndirme bittiği zaman bütün yaptığım işlemleri resim olarak tek tek atıp desteğinizi isteyeceğim.

Dediğin şekilde sorunları bildirirsen, ben dahil tüm moderatörler sorununuzu çözmek için yardımcı olacaktır. Birde rehberde ki tüm adımları titizlikle takip edin. Bazen gözden kaçan bir takım adımlar olabiliyor.

Video rehberler izleyin. İmkanınız varsa mobil cihazdan videoyu açıp sistemde adım adım kurun. Şahsen ilk kurulumumu öyle yapmıştım :D. Yine de olağanüstü bir durum olur ise yeni bir konu açarak sorun. Ben veya diğer moderatör arkadaşlarım hemen yardımcı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı