Öncelikle iyi akşamlar. Umarım iyi bir gün geçirmektesinizdir ve geçirirsiniz. Başlıkta da belirttiğim gibi Python öğrenirken büyük bir hevesle başlıyorum ancak input while döngüsüne geldiğimde hevesim gidiyor. Tavsiyeleriniz var mıdır?
Bu tarz iddialarda bulunmadan önce yeterli bilgiyi mi edinsek acaba? Bu kadar kesin konuşabilecek kadar frontend bilgisine sahip değilken, bir projenin alacağı süre hakkında iddialarda bulunmak komik görünüyor.Temel frontend bilgisiyle 2 haftada ortaya çıkardığım projeleri, iyi bir yazılımcı aylar sonunda anca kodlardı.
Tanımadığınız kişiler hakkında yorum yapmamanız doğru olur. Aktif olarak birden fazla yazılımcıyla çalışıyorum ve geliştirdiğim 6 tane web projesi var. Sadece bir tanesinin 300bin üyesi var. Tamamı fikir aşamasından başlayıp, UI ve UX tasarımları noktasında bizzat çalıştığım projeler. Bir projenin tasarım aşamasından başlayıp, yayınlanıp, kullanıcı deneyimlerine göre şekillendiği 10'dan fazla proje koydum ortaya. Haliyle bir web projesinin ne kadar sürede kodlanabileceği ile alakalı fikir yürütebiliyorum. Çünkü bazı projelerim 6 ayın üzerinde sürdü her gün çalışılmasına rağmen. 1 aydan kısa sürede bitirebildiğim tek bir girişimim olmadı kodlama kısmında. Cursor ile kendi kodladığım dışında tabi..Bu tarz iddialarda bulunmadan önce yeterli bilgiyi mi edinsek acaba? Bu kadar kesin konuşabilecek kadar frontend bilgisine sahip değilken, bir projenin alacağı süre hakkında iddialarda bulunmak komik görünüyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.