Rehber Windows'un yanına Zorin OS 16 kurma

Bilgisayarınızda BIOS'taki "Secure Boot" seçeneğini devre dışı bırakmayı denediniz mi?

Bilgisayarınızda BIOS'taki "Secure Boot" seçeneğini devre dışı bırakmayı denediniz mi?

Hemen deneyeyim.

Denedim olmadı sonra bir şeyler yaptım sürücüyü kitledim telefon yoktu yanımda şimdi açtım. Ama olmadı yani siyah ekran verdi. Tüm hepsini denedim.

Son düzenleme:
Hemen deneyeyim.

Denedim olmadı sonra bir şeyler yaptım sürücüyü kitledim telefon yoktu yanımda şimdi açtım. Ama olmadı yani siyah ekran verdi. Tüm hepsini denedim.

Hocam kaç dakikadır siyah ekranda? Sol üst köşede yanıp sönen - (çizgi) var mı?

30 dk kaldı sonra kapatma tuşundan kapattım geri açtım. Ve sadece siyah başka bir şey yok.

Hocam, Anakart'tan anakarta değişiklik gösteren bir ayar olması gerek. Windows OS-\other OS gibi bir ayar. BIOS'ta dolaşın bakalım böyle bir ayar var mı?

Rufus ile tekrar yazdırabilir misiniz?

Aşağıdaki kısımda "Dosya Sistemi" seçeneğini NTFS yerine FAT32 yaptıktan sonra tekrar deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…